Extasssy |
21 iun 2009 00:02:32 |
Pui la tigaie cu legume chinezesti
PUI LA TIGAIE CU LEGUME CHINEZESTI
INGREDIENTE:- 200 g legume chinezesti
- 100 g piept de pui
- 1-2 lingurite ulei masline
- 1-2 rosii
- 1 argei gras verde
- condimente
PREPARARE:- Legumele se pun intr-o tigaie ce nu necesita ulei, impreuna cu uleiul de masline, pieptul de pui taiat cubulete si 100 ml apa
- Se lasa compozitia sa dea intr-un fiert si apoi sa adauga rosiile taiate cubulete si ardeiul taiat in fasii subtiri
- Se condimenteaza dupa gust
RECOMANDARE CONDIMENTE:- piper
- sare
- busuioc
- boia
- marar
Pofta Buna!
Informatii Calorice:- Calorii 87.2 kcal/100g
- Grăsimi 4 g/100g
- Carbohidraţi 4.6 g/100g
- Fibre 1.2 g/100g
- Proteine 6.4 g/100g
|