Pulpe de pui cu ciuperci la tava
1 ataşament(e)
Ingrediente pentru 4 persoane:
4 pulpe fara spate 1 kg ciuperci proaspete 4 catei de usturoi condimente pentru carnea de pui 1 legatura de marar ulei (de preferat de masline) Pregatesti asa: Ciupercile se curata si se trec rapid sub un jet de apa. Pulpele se spala si ele si se condimenteaza bine pe toate partile. Se pun intr-o tava cu ulei si apa si se dau la cuptor sa se patrunda bine. Mai spre sfarsit se pun ciupercile taiate felii , usturoiul si mararul tocat. Se mai tine tava la cuptor cca 10 minute. P.S: se inlatura pielea de pe pulpe Pofta buna! |
Roxana...cand se inlatura pielea de pe pulpe..inainte sa le gatesti sau sa le mananci ?
|
Citat:
Aoleu, cum arata :-s Vreau si euuuuuuuuuu.... Ma duc sa fac cumparaturi, vreau si eu ceva gustos. :) |
Citat:
Cred ca si eu voi gatit tot aceasta reteta!!!! |
Citat:
presupun ca inainte,asa am inteles eu cand am citit reteta,acum depinde de fiecare! |
Citat:
Citat:
:D |
Citat:
Eu le am deja la cuptor :D ,abia astept sa vad cum o sa mi iasa! |
Citat:
|
Citat:
Tocmai am luat pranzul cu familia....au iesit extraordinare,ai mei si maine vor acelasi meniu,deci trebuie sa ma duc sa cumpar pulpe si ciuperci.... Sa mi spuneti cum va iesit si voua! |
Ma pun sa mai caut retete ,poate gasesc ceva interesant pentru maine ,poate reusesc sa i surprind placut ca si astazi pe restu din casa! :)
|
Ora este GMT +2. Ora este acum 17:28:18. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.