Stufat de miel
5 ataşament(e)
Timp de preparare: pregatire: 15 minute, fiert carnea: 45 minute, la cuptor:30 minute.
Ingrediente: 1/2 kg de carne de miel, 2 legaturi de ceapa verde, 2 legaturi de usturoi verde, 1/2 lingurita de sare, 1/2 lingurita de piper, 2 linguri de bulion, 50 g ulei. Preparare: Curatati carnea si o taiati bucati potrivite, dupa care o puneti la fiert, adunand din cand in cand spuma de deasupra. Spalati ceapa si usturoiul, le curatati si le taiati bucati potrivite. Dupa ce a fiert carnea, incingeti putin ulei in tigaie si adaugati ceapa si usturoiul si le lasati 3-4 minute sa se caleasca, apoi adaugati carnea. Peste acestea, puneti bulionul desfacut cu apa si acoperiti cu zeama de carne. Lasati pe 10-15 minute pana se inmoaie ceapa si usturoiul.Adaugati sare si piper dupa gust...si dati stufatul la cuptor pana scade sosul, cam 30 de minute. Mirosul imbietor va creste pofta de mancare a tuturor. Este o reteta de miel potrivita pentru masa de Paste si se serveste ca fel principal, eventual cu o salata de cruditati. |
Ora este GMT +2. Ora este acum 21:16:48. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.