Cartofi umpluti cu ciuperci
Ingrediente
500 g ciuperci, 8 cartofi, 1 ceapa, 1 catel usturoi, 1 legatura patrunjel, sare, piper, ulei de masline Mod de preparare Se curata cartofii, se decupeaza un capacel, se scoate cu grija miezul si se pun la fiert 10 minute. Ciupercile se taie felii si ceapa tocata marunt. Impreuna se calesc in putin ulei, pana cand scade sosul lasat de ciuperci. Se adauga usturoiul pisat, patrunjelul tocat, sare si piper. Cartofii scursi bine se umplu cu amestecul de mai sus si se pun intr-o tava unsa bine cu ulei si se dau la cuptor pentru 15 minute. |
Re: Cartofi umpluti cu ciuperci
Uai, cred ca e colosala. As face-o si eu, dar cine-mi scoate miezul din cartofi ?:D nu am incercat niciodata :P
Poop, Roxy >:D< |
Re: Cartofi umpluti cu ciuperci
Imi plang glandele :))
Am avut niste ciuperci da i-am tras la al meu un orez cu ciuperci delicios (l-am gustat si eu :">) Vorba Lunei..nu se ofera nimeni sa scobeasca cartofii...off treburile astea migaloase :) |
Ora este GMT +2. Ora este acum 09:57:08. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.