Conopida la cuptor cu usturoi
Conopida la cuptor cu usturoi - aromele din acest preparat se imbina pur si simplu perfect: conopida, usturoi, suc de lamaie. Conopida la cuptor cu usturoi este o garnitura excelenta.
Nr. portii: 6 Calorii: 68 cal INGREDIENTE o conopida mare spalata, curatata si taiata in buchetele 3 linguri ulei de masline extravirgin suc de la o lamaie 2 lingurite frunze de rozmarin tocate marunt 1 lingurita cu sare 1/2 lingurita piper alb 1 lingurita usturoi pisat MOD DE PREPARARE Preincalziti cuptorul la 200 grede Celsius. Intr-un vas mare amestecati toate ingredientele, mai putin usturoiul si puneti compozitia intr-un vas de copt apoi dati la cuptor pentru 30-35 de minte, intorcand o data sau de doua ori conopida, pana se inmoaie si se caramelizeaza usor pe margini. Cu 5 minute inainte de a scoate din cuptor adaugati deasupra usturoiul. Serviti fierbinte. |
Ora este GMT +2. Ora este acum 13:25:41. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.