Vinete cu mozzarella si sos de rosii la cuptor
Discuta despre Retete dietetice de mancaruri cu legume in cadrul subiectului Vinete cu mozzarella si sos de rosii la cuptor, parte din categoria Retete dietetice; Citat:
Anterior postat de mvthebest
Yamy Andra
Arata asa de bine si mai este si dietetic
Pai sa iti faci ...
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România!
Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor. Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!

04 oct 2010, 19:26:25
|
 |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă Senior
|
Merite:
|
Data înregistrării: 27 nov 2009
Locaţie: Sibiu/Roma, Italia
Vârsta: 33
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 166cm, 60kg
Aprecieri acordate: 847
Am fost apreciat(a) de 1.470 ori in 478 mesaje
|
|
Re: Vinete cu mozzarella si sos de rosii la cuptor
Pai sa iti faci si tu
|

05 oct 2010, 12:38:15
|
 |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă Model
|
Merite:
|
Data înregistrării: 19 oct 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Stil De Viata Sanatos + Sport
Date: 161cm, 50kg
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 15 ori in 14 mesaje
|
|
Mie in general nu mi place decat salata de vinete, nu's mare fan vinete, dar reteta asta ma lasa cu gura apa
ali_lumi, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1833 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1316 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1575 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[ Calculator calorii]
|

05 oct 2010, 20:50:37
|
 |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscător
|
Merite:
|
Data înregistrării: 22 oct 2009
Locaţie: Baile 1 Mai, Oradea, Romania
Vârsta: 36
Dieta: -
Date: 160cm, 61.1kg
Aprecieri acordate: 715
Am fost apreciat(a) de 1.649 ori in 766 mesaje
|
|
am facut si eu ceva asemanator ieri
un strat de vinete, un strat ketchup facut de casa (un fel de bulion dar cu mult mai multe ingrediente+ mirodenii) un strat de mozarella, telemea si parmezen
asta face un strat mare
in total trei straturi mari si peste am pus oua batute ca sa se prinda fain
prima data cand am facut dar mama ce buna e ( plus ca n-am mancat niciodata vinete altfel decat in salata de vinete)
si e mai buna rece asa scoasa direct din frigider 
dorutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1750 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1233 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 459 kcal/zi.
[ Calculator calorii]
|

05 oct 2010, 21:02:43
|
 |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă Senior
|
Merite:
|
|
|
Citat:
Anterior postat de ali_lumi
Mie in general nu mi place decat salata de vinete, nu's mare fan vinete, dar reteta asta ma lasa cu gura apa 
|
Si eu la fel, pana sa vin aici si am descoperit alte retete cu vinete apropo, pasta cu vinete este extraordinara
Citat:
Anterior postat de dorutza
am facut si eu ceva asemanator ieri
un strat de vinete, un strat ketchup facut de casa (un fel de bulion dar cu mult mai multe ingrediente+ mirodenii) un strat de mozarella, telemea si parmezen
asta face un strat mare
in total trei straturi mari si peste am pus oua batute ca sa se prinda fain
prima data cand am facut dar mama ce buna e ( plus ca n-am mancat niciodata vinete altfel decat in salata de vinete)
si e mai buna rece asa scoasa direct din frigider  
|
Eu nu am pus si ou, ca avea prea multe calorii dupa. si asa mi-a scapat cam mult ulei ca inainte de a baga vinetele la cuptor , eu le-am si rumenit in tigaie. si a trebuit sa pun de 2 ori ulei ca erau cam multe vinete. deci am facut de 2 ori in tigaie.
asa e, este mult mai buna rece
|

30 sep 2011, 12:40:39
|
 |
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...
|
Merite:
|
Data înregistrării: 30 sep 2011
Locaţie: valdemoro, Spania
Vârsta: 37
Date: 172cm, 64kg
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
|
|
Am facut si eu reteta ta de vinete cu mozarella la cuptor si au iesit superbe....atat de bune indiferent cum le mananci reci sau calde....numai ca eu nu am prajit vinetele in ulei ci mi-am adus aminte ca atunci cand eram mica mancam la bunica cartofi pe plita si exact asa am facut si eu rondelele de vinete.Anume:am taiat vinetele rondele am pus putina sare pe ele dupa care le-am pus asa fara nimic direct pe plita.Daca aveti una vin aceea de fonta de pe timpuri ies si mai bune la gust...eu cum nu mai sunt in tara si unde stau acum nici macar nu amun aragaz cu flacara ci o vitroceramica folosesc o tigaie de teflon pentru copt.Am cumparat una ieftina cas anu imi pese de ea si o folosesc doar pentru copt.Am copt rondelele pe o parte si pe alta si le-am asezat in vasul pe care ulterior l-am bagat in cuptor cu toata mancarica gata pregatita....mi-au iesit superbe...si fara ulei....Exact asa imi facea bunic cartofii (pentru cele care vor sa probeze) ii taia felii subtiri sau potrivite punea sare pe ei asa cruzi si ii punea direct pe plita...se lasa pe fiecare parte pana se rumenesc.Sunt sueprbi.DAr feliile nu trebuie sa fie foarte groase pentru ca atunci aburul nu ii mai patrunde si ii lasa cruzi la mijloc...potrivite ca si grosime
soundexam, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1946 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1429 kcal/zi.
[ Calculator calorii]
|

30 sep 2011, 13:29:46
|
 |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă Senior
|
Merite:
|
|
|
Ma bucur ca ti-a placut
Interesanta ideea ta si mai dietetica. dar oricum si eu am pus putin ulei.
trebuie sa fac iarasi ca acum am alt cuptor
|

30 sep 2011, 18:27:58
|
 |
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...
|
Merite:
|
Data înregistrării: 30 sep 2011
Locaţie: valdemoro, Spania
Vârsta: 37
Date: 172cm, 64kg
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
|
|
Au iesit grozave...iar cu uleiul...ma feresc de 2 ani sa gatesc cu ulei...doar cand este necesar folosesc aceasta varianta...dar au iesit gustoase si fara prajeala in ulei
soundexam, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1946 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1429 kcal/zi.
[ Calculator calorii]
|

30 sep 2011, 21:18:41
|
 |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă Senior
|
Merite:
|
|
|
Uleiul de masline este sanatos binenteles, in cantitati normale. Eu cu ulei normal nu prea mai am de-a face
|
Reguli de postare
|
|
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele
|
|
|
|