Extasssy |
24 sep 2009 23:46:37 |
Cosulet de pangasus la cuptor
INGREDIENTE:
- File natur de pangasus, Iglo, 150g
- Rosii, 30g
- Ardei (verde, congelat), 30g
- Condimente pentru carne de peste, fara adaos de sare, Exclusive, 5g
- Sare de masa, 0.6g
- Ulei de masline, 5ml
PREPARARE:
- Se ia o bucata de folie de aliminiu sau hartie cerata (15cmX15cm) in centrul careia se pune o lingurita de ulei de masline
- Se adauga legumele taiate felii si sarate
- Pestele se condimenteaza pe ambele parti si se pune peste legume
- Colturile foliei se ridica si se strang pentru a forma un cosulet
- Se pun intr-o tava si se dau la cuptor pentru 30-40 minute
Se servesc calde.
Un cosulet = o portie (210g)
INFORMATII NUTRITIONALE 100g:
- Calorii: 74.28
- Proteine: 8.28
- Grasimi: 3.85
- Carbohidrati: 1.47
- Fibre: 0.3
- Sare: 111.42
- Zahar: 0.3
Pofta buna!
|