Fructe de mare cu legume
Fructe de mare cu legume
Ai nevoie de 1 kg de legume – mazare, fasole, ardei, ciuperci, rosii, porumb, ceapa, morcov, 800 g fructe de mare fierte (oricare dintre: crabi, raci, crevete, homari, stridii, caracatite, melci, calamari etc.), usturoi, bulion si condimente dupa gust (cimbru, busuioc, oregano, enibahar, maghiran, coriandru, ghimbir). Se fierb fructele de mare in apa cu condimente dupa care se scurg si se stropesc cu ulei de masline. Legumele se fierb si ele si se adauga peste fructele de mare. Bulionul dupa gust se freaca impreuna cu usturoi si sare. Se obtine o pasta care va da savoare amestecului de mai sus. Se serveste cu castraveti murati. |
Citat:
Este o reteta destul de buna, cu conditia sa nu folosim fasolea. ;) Are multe calorii. Restul este bun. Merita incercata. Eu sunt innebunita dupa fructe de mare. :D |
Ora este GMT +2. Ora este acum 01:21:49. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.