Retete dietetice de Paste?!
Discuta despre Retete dietetice pentru mese de sarbatori in cadrul subiectului Retete dietetice de Paste?!, parte din categoria Retete dietetice; Buna fetelor!!!
Mie imi este putin frica,ca in perioada Pastelui sa pap in exces dulce...sau alte mancaruri grase..
Cunoaste cineva ...
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România!
Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor. Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!

16 mar 2010, 18:22:37
|
 |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă Model
|
Merite:
|
Data înregistrării: 24 aug 2009
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 31
Date: 165cm, 71kg
Aprecieri acordate: 9
Am fost apreciat(a) de 59 ori in 49 mesaje
|
|
Retete dietetice de Paste?!
Buna fetelor!!!  
Mie imi este putin frica,ca in perioada Pastelui sa pap in exces dulce...sau alte mancaruri grase..
Cunoaste cineva vre-o reteta delicioasa dietetica de Paste (sau cu cat mai putine kcal)   
Multumesc!!!
mvthebest, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2214 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1697 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[ Calculator calorii]
|

16 mar 2010, 23:39:24
|
 |
(meniuri, evolutie)
Co-Fondator
|
Merite:
|
Data înregistrării: 24 ian 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Dieta: incarcatura glicemica, hipocalorica
Date: 167cm, 66.1kg
Aprecieri acordate: 12
Am fost apreciat(a) de 187 ori in 114 mesaje
|
|
Re: Retete dietetice de Paste?!
Mira, sa te uiti pe masa de pasti de anul trecut, poate mai gasesti retete faine. Masa de Pasti 2009
Eu oricum o sa mai caut, ca inca nu stiu ce sa gatesc de Pasti, mai dietetic.
fund - 97 cm | 94.5 cm | 94.5 cm
talie - 71.5 cm | 68.5 cm | 68.5 cm
coapsa - 58.3 cm | 57 cm | 57 cm
Noi nu slabim, noi ne schimbam stilul de viata!
* JURNAL SLABUTA
Jurnalul meu personal, experiente diete, sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.
* SLABUTA.RO
Site-ul meu personal, retete dietetice, noutati Slabute, stiri si sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.
* CALCULATOR NUTRITIONAL
Unealta ideala pentru a intelege, monitoriza si a jurnaliza atat ceea ce mananci cat si activitatile tale fizice
* SLABUTE TV
Televiziunea slabutelor
** Cum sa ma integrez in comunitate, cum sa devin o "Slabuta"?
** Regulamentul comunitatii
|

16 mar 2010, 23:50:27
|
 |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă Model
|
Merite:
|
Data înregistrării: 03 iun 2009
Locaţie: IL, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 41
Dieta: sanatoasa verde si cu gratare
Date: 170cm, 64kg
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 10 ori in 8 mesaje
|
|
la mine probabil or sa vina invitati... si probabil voi gati pentru toata lumea dar am sa ma asigur ca fac ceva si ptr mine
- branza de vaci slaba frecata cu un pic de marga (sau ulei) cu ceapa data prin razatoare mica si cu patrunjel taiat fin
- salata de varza cu castraveti si marar: varza se taie marunt si pui sare si o lasi cca 1-2 ore ..apoi o speli, o scurgi si tai castravetele feliute...amesteci cu varsa condimentezi cu sare si piper. Si adaugi sosul de marar, mustar,ulei de masline si lamaie.
- oua umplute cu pateu puse pe tava in maioneza
- mezeluri + masline, ceapa, rosii, ardei gras
- friptura de miel sau pui ( tre discutat cu al meu ca el e mai sclifosit) cu cartofi la cuptor
- o ciorbita de perisoare
- si desert salata de fructe
ianna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1842 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1325 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 2.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1197 kcal/zi.
[ Calculator calorii]
|

17 mar 2010, 20:34:22
|
 |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă Model
|
Merite:
|
|
|
Citat:
Anterior postat de slabuta
Mira, sa te uiti pe masa de pasti de anul trecut, poate mai gasesti retete faine. Masa de Pasti 2009
Eu oricum o sa mai caut, ca inca nu stiu ce sa gatesc de Pasti, mai dietetic.
|
multumesc
mvthebest, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2214 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1697 kcal/zi.
[ Calculator calorii]
|

17 mar 2010, 20:35:08
|
 |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă Model
|
Merite:
|
|
|
Citat:
Anterior postat de ianna
la mine probabil or sa vina invitati... si probabil voi gati pentru toata lumea dar am sa ma asigur ca fac ceva si ptr mine
- branza de vaci slaba frecata cu un pic de marga (sau ulei) cu ceapa data prin razatoare mica si cu patrunjel taiat fin
- salata de varza cu castraveti si marar: varza se taie marunt si pui sare si o lasi cca 1-2 ore ..apoi o speli, o scurgi si tai castravetele feliute...amesteci cu varsa condimentezi cu sare si piper. Si adaugi sosul de marar, mustar,ulei de masline si lamaie.
- oua umplute cu pateu puse pe tava in maioneza
- mezeluri + masline, ceapa, rosii, ardei gras
- friptura de miel sau pui ( tre discutat cu al meu ca el e mai sclifosit) cu cartofi la cuptor
- o ciorbita de perisoare
- si desert salata de fructe
|
Suna bine tot ceea ce faci..
Am sa-mi fac si eu salata de castraveti  si oua umplute
[ Calculator calorii]
|
Reguli de postare
|
|
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele
|
|
|