Slabutelor, ce mancam de Craciun?
Discuta despre Retete dietetice pentru mese de sarbatori in cadrul subiectului Slabutelor, ce mancam de Craciun?, parte din categoria Retete dietetice; Anul asta imi fac asa:
- chec cu branza light si fructe deshidratate
- cheesecake din branza light si cacao ...
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România!
Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor. Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!

02 dec 2011, 22:58:46
|
 |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechime
|
Merite:
|
Data înregistrării: 03 dec 2009
Locaţie: -, Romania
Dieta: controlul carbohidratilor
Date: 179cm, 79kg
Aprecieri acordate: 11
Am fost apreciat(a) de 53 ori in 34 mesaje
|
|
Re: Slabutelor, ce mancam de Craciun?
Anul asta imi fac asa:
- chec cu branza light si fructe deshidratate
- cheesecake din branza light si cacao cu oua
- salata de fructe (mere, pere, pomelo) cu iaurt gras de bivolita sau smantana de frisca naturala si scortisoara
- lapte de pasare fara amidon/zahar
Toate retele le voi pastrat cat se poate de low carb, fara zahar din start cu multa scortisoara si vanilie
In rest o sa mananc: ciocolata 85%, ciocolata 70%, biscuiti integrali fara zahar, dovleac copt.
Tina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2472 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1955 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[ Calculator calorii]
|

02 dec 2011, 23:09:11
|
 |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu Experienţă
|
Merite:
|
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 33
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.762 ori in 1.992 mesaje
|
|
pfuuu, bun topicu'asta:d ma inspir de la voi, o sa imi fie de folos..... anul trecut de sarbatori , desi am mancat destul de multicel si din toate, am iesit pe minu cu 100 de grame, dar nu am stat o secunda.daca se intampla asa si anula sta, sunt foarte fericita. dar anul trecut am tinut dieta ca la carte, metabolismul meu era ceva mai accelerat. anul asta e cam nasol ca am facut prostioare si mai lucrez si noaptea si am un metabolism puturos rau de tot
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2530 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2013 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1497 kcal/zi.
[ Calculator calorii]
|

21 dec 2012, 16:45:19
|
 |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechime
|
Merite:
|
Data înregistrării: 11 oct 2010
Locaţie: braila, Romania
Vârsta: 45
Dieta: Usor hipocalorica
Date: 164cm, 101.1kg
Aprecieri acordate: 443
Am fost apreciat(a) de 398 ori in 271 mesaje
|
|
Pentru familie ce gatiti de Craciun?
laurra, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2273 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1756 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1240 kcal/zi.
[ Calculator calorii]
|
Reguli de postare
|
|
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele
|
|
|