Penne rigate cu rosii si busuioc
1 ataşament(e)
Ingrediente:
- 400 g Arnos Penne Rigate - 800 g de roşii (proaspete sau în conservă) - 1 ceapă - 2 linguri de ulei de măsline - 10 frunze proaspete de busuioc - 50 g de parmezan ras - sare şi piper, după gust Mod de preparare: Pastele se fierb al dente. Într-o tigaie mare se prăjeşte ceapa, până când aceasta devine moale. Se adaugă roşiile mărunţite şi se fierb aprox. 5 minute, până când acestea devin consistente, formâdu-se astfel un sos. Se condimentează cu sare şi piper. Se adaugă frunzele de busuioc şi se mai fierb încă puţin. Se toarnă sosul peste paste şi se amestecă uşor. Se servesc imediat, presărate cu parmezan. POFTĂ BUNĂ! |
Re: Penne rigate cu rosii si busuioc
si cam cate calorii are in principiu ? pt ca asa faceam si eu fierbeam pastele si puneam rosii si masline eventual si cam alea era... dar niciodata nu mi dau seama cate calorii are :D
|
Re: Penne rigate cu rosii si busuioc
Citat:
|
Re: Penne rigate cu rosii si busuioc
Imi ploua-n gura :D, cred ca ma bag la somn ca altfel poate dau iama-n frigider :|
|
Ora este GMT +2. Ora este acum 13:42:28. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.