Pizza de post
Pentru aluat :
intr-un castron se pun faina si taratele si se amesteca bine cu drojdia dizolvata. se adauga uleiul si apa calduta si se framanta bine pana rezulta un aluat care se intinde usor. Se lasa la crescut 1 ora, intr-un loc caldut, ferit de curenti de aer. apoi, se intinde o foaie cat tava de la aragaz. Se da la cuptor pentru 5 minute, nu mai mult. Se scoate din cuptor si foaia putin intarita se unde uniform cu un amestec facut din pasta de tomate, mierea, putina sare si sucul de rosii, omogenizat bine. Deasupra se presara legumele si maslinele. Se da la cuptor la foc mediu, 30 de minute. Sursa : Elena Pridie, "Retete pentru sanatatea noastra", Bucuresti, Casa de editura Viata si Sanatate, 2009 |
Re: Pizza de post
Citat:
PS:Imi place ca esti atat de organizata ...eu de multe ori scriu si nici nu realizez cand gresesc:D |
Ora este GMT +2. Ora este acum 17:26:10. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.