Morcovi in sos picant
Ingrediente:
un sfert kilogram morcovi tineri, foarte proaspeti un varf de cutit sare 1 lingura unt un sfert ceasca zahar brun 1 lingura mustar dulce un sfert ceasca patrunjel toca Mod de preparare: 1 Se taie morcovii pe lung in bastonase simetrice, nu prea subtiri 2 Se fierb apoi morcovii cu sare pana ce devin moi; se lasa la scurs; 3 Se adauga untul, zaharul si mustarul intr-o tigaie larga; se lasa la foc mic vreo 3 minute, amestecandu-se constant; 4 Acum putem adauga si morcovii pe care ii vom acoperi cu grija in sosul din tigaie pana ce devin crocanti; gustati si mai adaugati sare daca e nevoie; 5 Se pun pe platou si se presara cu patrunjel verde. Se poate acum servi. Pofta buna! |
Re: Morcovi in sos picant
Si de ce e picant sosul daca contine mustar dulce, zahar si unt?:D
Par buni oricum, dar poate ar fi mai ok cu mai putin zahar si un sos picant putin. :) |
Re: Morcovi in sos picant
Citat:
|
Re: Morcovi in sos picant
Suna tare bine,desi eu nu ma omor dupa morcovi...cred ca o sa o incerc! :D
|
Ora este GMT +2. Ora este acum 17:32:19. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.