Anghinare cu branza de vaci
Michel Montignac - Recettes et menus Montignac ou la gastronomie nutritionnelle
Anghinare cu brânzã de vaci Pentru 6 persoane Pregãtire: 40 min. Fierbere: 20-25 min. Ingrediente: g$ 6 anghinare (sau miez de anghinai%gain pregãtit) B 125 g brânzã roquefbrt i 5 linguri de brânzã de vaci cu 20% MG l lãmâie 2-3 linguri de smântânã degresatã sare, piper, nucsoarã Curãtati anghinarea si nu pãstrati decât miezul (lãsati, even tual, si foaia, care va fi îndepãrtatã mai usor dupã fierbere). Stropiti-o, pentru ca sã rãmânã albã si fierbeti-o în ap.1 clocotitã, cu sare si lãmâie. Urmãriti fierberea, pentru ca miezurile sã rãmânã tari, si opriti-o atunci când acestea pot fi pãtrunse cu cutitul, apoi scurgeti mie¬zurile si lãsati-le la rãcit. Zdrobiti brânza de roquefort si amestecati-o cu cea de vaci. Bateti totul, cu mixerul, pentru ca sã se îngroase si, apoi, sãrati, piperati, adãugati nucsoara. Umpleti foile de anghinare cu aceastã compozitie si serviti. |
Ora este GMT +2. Ora este acum 16:49:47. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.