forum.slabute.ro

forum.slabute.ro (http://forum.slabute.ro/)
-   Retete Montignac Faza I - Aperitive (http://forum.slabute.ro/retete-montignac-faza-i-aperitive/)
-   -   Anghinare cu branza de vaci (http://forum.slabute.ro/retete-montignac-faza-i-aperitive/anghinare-branza-vaci-5939.html)

TinAlexa 08 aug 2010 17:21:17

Anghinare cu branza de vaci
 
Michel Montignac - Recettes et menus Montignac ou la gastronomie nutritionnelle

Anghinare cu brânzã de vaci

Pentru 6 persoane
Pregãtire: 40 min. Fierbere: 20-25 min.

Ingrediente: g$
6 anghinare (sau miez de anghinai%gain
pregãtit) B
125 g brânzã roquefbrt i
5 linguri de brânzã de vaci cu 20% MG
l lãmâie
2-3 linguri de smântânã degresatã
sare, piper, nucsoarã

Curãtati anghinarea si nu pãstrati decât miezul (lãsati, even tual, si foaia, care va fi îndepãrtatã mai usor dupã fierbere).
Stropiti-o, pentru ca sã rãmânã albã si fierbeti-o în ap.1 clocotitã, cu sare si lãmâie.
Urmãriti fierberea, pentru ca miezurile sã rãmânã tari, si opriti-o atunci când acestea pot fi pãtrunse cu cutitul, apoi scurgeti mie¬zurile si lãsati-le la rãcit.
Zdrobiti brânza de roquefort si amestecati-o cu cea de vaci. Bateti totul, cu mixerul, pentru ca sã se îngroase si, apoi, sãrati, piperati, adãugati nucsoara.
Umpleti foile de anghinare cu aceastã compozitie si serviti.


Ora este GMT +2. Ora este acum 16:49:47.

Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4. Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.


SEO by vBSEO