Flan de branza de vaci
Flan de brânzã de vaci
tm 4 persoane: lirc. | 5 min. . 40 min. ' c ' Ingrediente: 200 g brânzã de vaci cu 20% MG 10 ci de smântânã degresatã 50 mãsline negre (fãrã sâmburi) 4 ouã 2 rosii 30 g unt l vârf de cutit de magheran sare, piper n timP de 30 de secunde' curaîati-le si scoateti-le lcle. Tãiati-le bucãti, sãrati-le cu sare grunjoasã, ca sã-si lase ,, „| (circa 30 minute), apoi scurgeti-le. Amestecati brânza de vaci cu smântânã. Adãugati ouãle bãtute itiik-rl puneti sarea, piperul si magheranul. ( 'ompozitia de mai sus, împreunã cu mãslinele tãiate bucãti si ... „„iile se amestecã si se toarnã într-o formã de sarlotã, unsã cu IM, CoacWi ^ foc potrivit (termostat 4-5) la 150» C, timp de 40 de i-o rece sau caldã, alãturi de un sos gros de rosii |
Ora este GMT +2. Ora este acum 18:20:49. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.