Lapte de migdale cu susan
Lapte cu migdale si susan
Ingrediente: 1 cana migdale inmuiate peste noapte in 2 cani apa de izvor 2 linguri susan, hidratat impreuna cu migdalele 1-2 cani apa de izvor 1 varf cutit sare marina sau de Himalaya 1 lingurita fructoza vanilata Preparare: Se scurg migdalele si susanul, se pun impreuna cu restul ingredientelor in blender si se macina 5 – 10 min. Apa se pune in functie de cat de gros vreti laptele, pana la 4 cani, eu am pus 1+1/2 cana. Dupa ce s-au blenduit, se trece totul printr-un tifon, iar migdalele care raman in el se storc bine de tot, iese un lapte alb alb, foarte bun la gust, si mai imp muuulltt mai bogat in calciu asimilabil decat laptele de vaca. Resturile de migdale pot fi facute cookies, da asta e alta reteta J Pofta mare!!! |
Re: Lapte de migdale cu susan
Azi am facut din nou, de data asta nu am pus decat migdale, susan si apa, imi place muultt mai mult asa:) acuma fiecare dupa preferinte:)
|
Ora este GMT +2. Ora este acum 23:52:59. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.