Man de usturoi cu branza de vaci
Mân de usturoi cu brânzã de vaci ffntru 4 persoane.- Ingrediente: Ngfllire: 10 min. h«Mhere: 40 min. 200 g usturoi ,17 l 50 g brânzã de vaci cu 20% MG 100 g ciuperci la cutie 4 ouã l O g unt sare, piper ('urãtati cãteii de usturoi, scoateti-le germenul si fierbeti-i la ""i sau m apã foarte putinã, timp de 20 de minute. Amestecati IHIO.U! si ciupercile cu mixerul, ca sã obtineti un piureu Adãugati brânza de vaci, sãrati si piperati. Amestecati pânã "imeii o cremã onctuoasã. Puneti, apoi, ouãle bãtute si putinã in*. r s Turnati amestecul în forme mici, unse cu unt, în prealabil '•Ixîti-le în bam-marie, timp de 20 de minute (partea de deasupra '•ine sa fie tare, când o apãsati cu degetul). Serviti flanul cald, cu un sos de rosii si busuioc |
Ora este GMT +2. Ora este acum 16:44:07. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.