Oua in aspic
Michel Montignac - Recettes et menus Montignac ou la gastronomie nutritionnelle
Ouã în aspic Pentru Pregãtire: 30 i Fierbere: 3-41 Rãcire: 3-4 h oane Ingrediente: r M\V 12 ouã ,,,.|j4 1/4 l aspic (dintr-o pungutã, gata fW5pimi| pentru a fi întrebuintat) 2 felii fine dejambon otet de alcool alb Puneti c$& j cm de aSpjc pe fun(iui a sase forme mici, îm¬preunã cu câteva frunte de tarhon. Puneti formele în frigider, pen 11 u ca sã se închege aspicul. locati m^g m-ste arpagic si tãiati jambonul în romburi. Fierbcti ouãle moi (5 ^ în apã cu Qtet si iãsati_ie sã se rãceascã. Asezati-lt jn forme; cu putin arpagic, si acoperiti-le cu o bucal de jambon. T\ma^ restuj de aspjc sj iãsati-le la frigider 3-4 oro, Scoateti-le ^jj forme; pe Un platou decorat cu salatã, înain|| de a le servi. |
Ora este GMT +2. Ora este acum 18:45:19. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.