Spuma de sunca cu praz
Discuta despre Retete Montignac Faza I - Aperitive in cadrul subiectului Spuma de sunca cu praz, parte din categoria Retete Dieta Michel Montignac - Faza I; Michel Montignac - Recettes et menus Montignac ou la gastronomie nutritionnelle
Spumã de suncã cu praz
Pentru 6 persoane
Pregãtire: ...
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România!
Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor. Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!
08 aug 2010, 17:21:17
|
|
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechime
|
Merite:
|
Data înregistrării: 31 mar 2010
Locaţie: Montreal, Canada
Vârsta: 48
Date: 170cm, 84kg
Mesaje: 2.140
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 5 ori in 4 mesaje
|
|
Spuma de sunca cu praz
Michel Montignac - Recettes et menus Montignac ou la gastronomie nutritionnelle
Spumã de suncã cu praz
Pentru 6 persoane
Pregãtire: 20 min. Coacere: 40 min.
Ingrediente:
2 kg praz (partea albã)
200 g de suncã (de Parma) tãiatã felii foarte
fine
1 legãturã de ceapã verde
30 g unt
2 ouã
100 g cascaval ras
10 ci de smântânã degresatã
sare, piper
Spãlati prazul; bãgati-1 10 minute în apã clocotitã si sãratã, apoi scurgeti-1.
Amestecati, cu mixerul, sunca, adãugati ouãle bãtute omletã, smântânã, cascavalul ras si ceapa tocatã. Sãrati si piperati.
într-o formã de chec, turnati un strat din compozitie, apoi un strat de praz. Repetati operatia pânã se umple forma.
Coaceti, în cuptorul încins, la 200° C (T.7), timp de 30 de minute si serviti spuma tãiatã în felii, caldã sau rece.
Sugestii:
Partea verde a prazului poate fi folositã la o supã de zarzavat.
TinAlexa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2332 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1815 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1299 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[ Calculator calorii]
Ultima dată editat de Slabuta; 16 aug 2010 at 14:26:29.
|
29 oct 2010, 19:43:19
|
|
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...
|
Merite:
|
Data înregistrării: 02 sep 2009
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 36
Dieta: Monti-faza I
Date: 150cm, 52kg
Mesaje: 103
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
|
|
Re: Spuma de sunca cu praz
Citat:
Anterior postat de TinAlexa
Michel Montignac - Recettes et menus Montignac ou la gastronomie nutritionnelle
Spumã de suncã cu praz
Pentru 6 persoane
Pregãtire: 20 min. Coacere: 40 min.
Ingrediente:
2 kg praz (partea albã)
200 g de suncã (de Parma) tãiatã felii foarte
fine
1 legãturã de ceapã verde
30 g unt
2 ouã
100 g cascaval ras
10 ci de smântânã degresatã
sare, piper
Spãlati prazul; bãgati-1 10 minute în apã clocotitã si sãratã, apoi scurgeti-1.
Amestecati, cu mixerul, sunca, adãugati ouãle bãtute omletã, smântânã, cascavalul ras si ceapa tocatã. Sãrati si piperati.
într-o formã de chec, turnati un strat din compozitie, apoi un strat de praz. Repetati operatia pânã se umple forma.
Coaceti, în cuptorul încins, la 200° C (T.7), timp de 30 de minute si serviti spuma tãiatã în felii, caldã sau rece.
Sugestii:
Partea verde a prazului poate fi folositã la o supã de zarzavat.
|
o sa incerc maine reteta ta...sper sa imi iasa
Tu ai papat spuma aceasta ca si mic-dejun/pranz??Mi se pare ca la cina nu prea merge pt ca contine oua,cascaval si din cate mi-au mai explicat fetele acestea au grasimi saturate si nu prea se potrivesc drept cina
|
Reguli de postare
|
|
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele
|
|
|
|