Sufleu de branza de capra
Sufleu de brânzã de caprã Pentru 6 persoane: Pregãtire: 15 min. Coacere: 20 min. Ingrediente: 200 g de brânzã de vaci cu 20% MG 50 g brânzã proaspãtã de caprã 4 gãlbenusuri de ou ulei de mãsline (pentru forme) sare, piper Amestecati, cu mixerul, brânza de vaci si brânza de caprã. Adãugati gãlbenusurile, sarea si piperul. Albusurile le bateti spumã tare si le încorporati treptat în corn pozitie. Ungeti cu ulei sase forme mici si repartizati în ele ames tecul. Pregãtiti o bain-marie, într-un vas mare, umplut cu apã fierbinte (pânã la înãltimea de 2 cm) si puneti formele înãuntru. Puneti vasul la jumãtatea înãltimii cuptorului si coaceti la 200° C (T.6), timp de 15-20 minute. Serviti imediat dupã coacere. |
Ora este GMT +2. Ora este acum 19:15:49. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.