Chec cu merisoare si fulgi de migdale
2 oua,
o cana fructoza, 1/2 cana lapte, 1/2 cana ulei, 2 cani faina de migdale cacao, esenta rom, merisoare deshidratate, fulgi de migdale un praf de sare Am batut bine cele 2 oua pana au devenit albicioase si si-au marit considerabil volumul, am adaugat fructoza, laptele si uleiul, un praf de sare. Am pus cacao sa aibe culoarea schimbata, dar nu e necesar daca doriti checul deschis la culoare. Am adaugat esenta de rom si apoi merisoarele. La urma am pus fulgii de migdale si am amestecat doar cu o spatula. Am pus hartie de copt intr-o forma de chec si am rastunat compozitia. Am lasat la cuptor pana trece proba scobitorii, aprox 35 min la 200grade. |
Ora este GMT +2. Ora este acum 03:19:54. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.