Chec Montignac
Ingredientele :
- 2 oua - 1 cana fructoza - 1/2 cana lapte Monti - 1/2 cana ulei - 1 cana de tarate - 1 cana de faina integrala - 1 plic praf de copt - 1 esenta de rom - coaja de la lamaie sau portocala - cacao, pentru decor ... A,esteci ouale cu zaharul,adaugi laptele,uleiul,etc etc....le adaugi pe rand mixand....apoi la sfarsit cand pui compozitia in tava lasi 3 lg pe care le amesteci cu cacao....e fix ca la checul obisnuit.Oricum e best best reteta....e foarte bun.Si poti sa mai adaugi cateva nuci,ar iesi mai bun !!! |
Re: Chec Montignac
Cred ca trebuie sa excludem praful de copt, pt ca el contine amidon, care e total interzis. Daca folosim faina de soia degresata ( care are IG mic, in loc de faina Monti, ii da o textura pufoasa, de buretel)
|
Ora este GMT +2. Ora este acum 18:29:27. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.