Reteta de inghetata
Reteta inghetata
Inghetata cu fructe: Ingrediente: fructe congelate (capsuni sau fructe de padure sau cirese fara samburi), lapte , ou, fructoza. Cantitati pentru 4 portii: o punga de fructe congelate (450-500g), 4 albusuri, 8 linguri de lapte, 4 linguri de fructoza (si apoi ajustati dupa preferinte) Ustensile: robot de bucatarie Pasul 1: fructele congelate se pun in robotul de bucatarie pana se transforma in "zapada de fructe". Pasul 2: in blender se pun: 2 albusuri, lapte , fructoza si se adauga zapada obtinuta anterior. Pentru ca amestecul e destul de vascos, se "ajuta" blenderul amestecand din cand in cand compozitia pentru omogenizare. Nota: se poate folosi in loc de lapte + albusuri o cutie de smantana dulce UHT (ca sa fie si mai Montignac). Se pune in cupe de inghetata, se orneaza cu frisca dietetica sau cu frunze de menta si se consuma imediat. Este delicioasa si foarte naturala. |
Ora este GMT +2. Ora este acum 20:47:25. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.