forum.slabute.ro

forum.slabute.ro (http://forum.slabute.ro/)
-   Retete Montignac Faza I - Mancaruri cu carne (http://forum.slabute.ro/retete-montignac-faza-i-mancaruri-carne/)
-   -   Snitel de pui, Montignac a la Extasssy (http://forum.slabute.ro/retete-montignac-faza-i-mancaruri-carne/snitel-pui-montignac-extasssy-1093.html)

Extasssy 29 aug 2009 14:41:58

Snitel de pui, Montignac a la Extasssy
 
Recomand cu toata inima si varianta asta:

Informaţii/ingrediente "Snitel de pui (Montignac) a la Extasssy"

  • 400g piept de pui
  • faine de naut
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 20g ulei de masline
PREPARARE
  • pieptul de pui se taie in felii cat mai subtiri de aproximativ 50g fiecare
  • ouale se bat impreuna cu faina de naut, sarea si piperul pana se omogenizeaza
  • feliile de pui se dau prin amestecul omogen
  • se prajesc pe ambele parti bine
  • se pun pe un servetel de hartie pentru a se scurge surplusul de ulei
Pofta buna!

alina_h 10 nov 2009 23:35:12

Re: Snitel de pui, Montignac a la Extasssy
 
Ce fel de fulgi de cereale ai folosit ?

miha1983 29 ian 2010 13:58:59

Re: Snitel de pui, Montignac a la Extasssy
 
Citat:

Anterior postat de Extasssy (Post 23039)
Recomand cu toata inima si varianta asta:

Informaţii/ingrediente "Snitel de pui (Montignac) a la Extasssy"

  • 400g piept de pui
  • faina de naut
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 20g ulei de masline
PREPARARE
  • pieptul de pui se taie in felii cat mai subtiri de aproximativ 50g fiecare
  • ouale se bat impreuna cu faina de naut, sarea si piperul pana se omogenizeaza
  • feliile de pui se dau prin amestecul omogen
  • se prajesc pe ambele parti bine
  • se pun pe un servetel de hartie pentru a se scurge surplusul de ulei
Pofta buna!


poti folosi si faina neagra sau ce fel de fulgi de cereale? fulgi de ovaz?

Extasssy 29 ian 2010 15:31:45

Re: Snitel de pui, Montignac a la Extasssy
 
Citat:

Anterior postat de alina_h (Post 48621)
Ce fel de fulgi de cereale ai folosit ?

Citat:

Anterior postat de miha1983 (Post 73730)
poti folosi si faina neagra sau ce fel de fulgi de cereale? fulgi de ovaz?

Scuze ca raspund asa greu, abia acum am observat mesajul...
Eu am folosit fulgi de ovaz clasici...
Ulterior cand am repetat experienta am folosit faina integrala...
Si am auzit ca fff buna este si faina de naut!!!

alina_h 30 ian 2010 15:13:10

Re: Snitel de pui, Montignac a la Extasssy
 
Daca e faina integrala,carne,oua si ulei...NU mai este MONTI

Eu asa stiam ...dar daca este combinata si tarate in cantitate egala cu faina integrala,atunci e OK

asibaris 14 apr 2010 16:44:53

Re: Snitel de pui, Montignac a la Extasssy
 
Chiar aşa, mai este reţeta asta de tip Montignac?
Făină, carne, ou, prăjeală? :-s..

Slabuta 14 apr 2010 16:48:07

Re: Snitel de pui, Montignac a la Extasssy
 
Citat:

Anterior postat de asibaris (Post 150371)
Chiar aşa, mai este reţeta asta de tip Montignac?
Făină, carne, ou, prăjeală? :-s..

Buna Asibaris :)

Ai putea sa intrebi despre acest lucru pe fetele din gasca Motignac :) http://forum.slabute.ro/dieta-michel...a-ii-3381.html

aussie_girl 13 mai 2010 20:13:14

Re: Snitel de pui, Montignac a la Extasssy
 
snitelele astea ca sa fie tip Monti cred ca trebuiesc date prin ou si parmezan/cascaval..etc si apoi coapte la cuptor. Asa pricepui eu din ce am citit pe acolo..dar eu inca sunt la stadiul de a invata!!

Slabuta 13 mai 2010 20:16:00

Re: Snitel de pui, Montignac a la Extasssy
 
Sunshine reteta asta merge la faza I sau sa o mut la faza II?
Ca vad ca ridica multe semne de intrebare :)

Slabuta 13 mai 2010 22:43:44

Re: Snitel de pui, Montignac a la Extasssy
 
Am lamurit intrebarea, aceasta reteta se poate face doar cu faina de naut!!! :)


Ora este GMT +2. Ora este acum 02:16:24.

Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4. Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.


SEO by vBSEO