forum.slabute.ro

forum.slabute.ro (http://forum.slabute.ro/)
-   Retete Montignac Faza I - Mancaruri cu carne (http://forum.slabute.ro/retete-montignac-faza-i-mancaruri-carne/)
-   -   Terina de fîcatei de pasare (http://forum.slabute.ro/retete-montignac-faza-i-mancaruri-carne/terina-fa-catei-pasare-5944.html)

TinAlexa 08 aug 2010 17:21:17

Terina de fîcatei de pasare
 
Michel Montignac - Recettes et menus Montignac ou la gastronomie nutritionnelle

Terinã de fîcãtei de

\8persoane:
Ilire: 20 min. e: 2 h

Ingrediente:
750 g ficãtei de pasãre 500 g carne de cârnati 4 bucãti arpagic
2 cãtei de usturoi
l legãturã de hasmatuchi câteva frunze de tarhon
3 ouã
l pahar de lichior de ArmagnaC' câteva bucãti de slãninã, sare, rj"!561'

M ;i(i ficãteii si amestecati-i cu carnea de cârn^tiî curãtati l. arpagicul si tocati-le fin împreunã cu hasm^tucni §i cu
i
Irtugati-le în compozitie; sãrati si piperati. Puneti rPu^e bãtute ,i pãhãrelul de Armagnac. Amestecati totul, pen i1™ a obtine
Ki/.itie foarte omogenã.
(ictati fundul si peretii unei terine cu feliutele i^e slãninã,
i mati preparatul, apãsându-1 bine. Deasupra, decorati cu
i li- slãninã si cu câteva frunze de tarhon. opcriti terina cu capacul si bãgati-o în cuptoru^ încms ^a (T.7), timp de 2 ore. i-o la rãcit si abia dupã aceea serviti terina dee ficãtei.



Ora este GMT +2. Ora este acum 22:06:14.

Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4. Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.


SEO by vBSEO