Terina de fîcatei de pasare
Michel Montignac - Recettes et menus Montignac ou la gastronomie nutritionnelle
Terinã de fîcãtei de \8persoane: Ilire: 20 min. e: 2 h Ingrediente: 750 g ficãtei de pasãre 500 g carne de cârnati 4 bucãti arpagic 2 cãtei de usturoi l legãturã de hasmatuchi câteva frunze de tarhon 3 ouã l pahar de lichior de ArmagnaC' câteva bucãti de slãninã, sare, rj"!561' M ;i(i ficãteii si amestecati-i cu carnea de cârn^tiî curãtati l. arpagicul si tocati-le fin împreunã cu hasm^tucni §i cu i Irtugati-le în compozitie; sãrati si piperati. Puneti rPu^e bãtute ,i pãhãrelul de Armagnac. Amestecati totul, pen i1™ a obtine Ki/.itie foarte omogenã. (ictati fundul si peretii unei terine cu feliutele i^e slãninã, i mati preparatul, apãsându-1 bine. Deasupra, decorati cu i li- slãninã si cu câteva frunze de tarhon. opcriti terina cu capacul si bãgati-o în cuptoru^ încms ^a (T.7), timp de 2 ore. i-o la rãcit si abia dupã aceea serviti terina dee ficãtei. |
Ora este GMT +2. Ora este acum 22:06:14. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.