Ghiveci Montignac
4 cepe
6 ardei de toate culorile o vanata un dovlecel mijlociu jum. kg fasole verde jum. conopida sau o conopida mai mica ( aprox.300gr.) 4 gogonele doi castraveciori murati 4 rosii suc de rosii sare,piper si marar Cepa tocata marunt se sareaza si se caleste in putina apa,apoi se adauga vanata, conopida,ardeii si gogonelele toate taiate cubulete.Se pune apa pana acopera legumele, cand incepe sa fiarba se pune si fasolea verde. Cand legumele s-au inmuiat bine se adauga ce a mai ramas, adica dovleceii, castraveciorii si rosiile ( la fel toate cubulete).La final se pipereaza si dupa gust se adauga sau nu marar. |
Re: Ghiveci Montignac
;)ce-as manca si eu..
|
Ora este GMT +2. Ora este acum 19:15:25. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.