Mancare de linte rosie
Ingrediente:
250 g linte o ceapa babana 1/2 ardei rosu 400 ml suc de rosii 3 graunti de usturoi pisati putin patrunjel 1 lingurita de ulei sare piper frunze de telina un pic de morcov(pentru cine vrea ) Lintea rosie este foarte micuta si nu trebuie lasata la inmuiat,eu o pun intr-un castron si o spal pana ce iese apa curata din el,apoi calesc putin ceapa,ardeiul,usturoiul pisat intr-o lingurita de ulei si 3 de apa,adaug sucul de rosii si cand da in fiert pun lintea.Acopar cu un capac si din 5 in 5 minute mai o mestec si o verific sa nu se lipeasca,in maxim 20-25 de minute este gata,o potrivesc cu sare si piper si presar pe deasupra frunze de telina taiate marunt si patrunjel.Are un gust asemanator cu pasta de fasole. |
Ora este GMT +2. Ora este acum 17:16:27. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.