Sos de dovlecei cu ciuperci
-Doi dovlecei medii, cu samburi mici. Daca samburi sunt mari se curata mijlocul.
-200 gr. ciuperci -o legatura ceapa verde -o legatura marar -putin ulei,sare ,boia de ardei iute,piper, -doi catei de usturoi - o cescuta suc de rosii Se caleste ceapa verde in putin ulei.Se curata de coaja dovleceii, se taie cubulete si se adauga peste ceapa,se sareaza, se calesc putin, apoi se adauga o ceascuta de apa.Cand s-au inmuiat dovleceii se pun ciupercutele fierte, taiate cubulete sau feliute, mararul si celelalte condimente. Se pune sucul de rosii, usturoiul pisat si se mai lasa sa fiarba 2 minute. Pofta buna !!!! |
Ora este GMT +2. Ora este acum 07:30:40. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.