Supa de linte greceasca
Ingrediente pentru supa de linte
500 g linte 2 cepe medii 1 catel de usturoi 2 foi de dafin 3-4 linguri ulei (de preferat de masline) zeama de lamie dupa gust Cum se face supa de linte Se spala bine lintea si se pune la fiert. Dupa ce da un clocot, scurgem si aruncam prima apa si punem lintea in alta apa (fiarta in prelabil intr-o alta cratita), dupa principiul 1 parte de linte pentru 2,5 parti de apa. Se lasa sa fioarba pentru aproximativ 50 de minute in cratita. Cand fierbe, se adauga 2 cepe taiate marunt, 1 catel de usturoi tocat, 2 foi de dafin,ulei si se potriveste de sare. Daca dorim, adaugam rosii proaspete sau suc de rosii. Supa de linte greceasca se serveste dreasa cu putina zeama de lamie |
Ora este GMT +2. Ora este acum 11:05:38. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.