Telina cu midii
telinã cu midii Pentru 4 persoane Pregãtire: 20 min. Fierbere: 10 min. Rãcire: 12 h Ingrediente: l rãdãcinã de telinã l kg midii l lingurã de mustar iute l fir ceapã verde l gãlbenus de ou l lingurã de ulei de mãsline 20 ci. ulei de floarea soarelui l lingurã de pãtrunjel tocat l pahar vin alb, sec sare, piper Curãtati midiile si puneti-le 3 minute în vin alb, la foc iute, amestecând tot timpul. Indepãrtati-le cochilia si pãstrati sucul din ea. Curãtati telinã si tãiati-o cubulete. Fierbeti-o în sucul midiilor, în oala sub presiune, timp de .1 minute, de când începe sã se roteascã supapa. Pregãtiti un sos remulad: Amestecati mustarul, sarea, piperul, pentru a obtine un st > Adãugati 20 ci de ulei de floarea soarelui si l lingurã de ulei d mãsline, bãtând pânã când sosul are consistenta unei maioneze. Tocati fin ceapa verde si amestecati-o cu maioneza. Adãug;i|l telinã si midiile în sos si lãsati totul la frigider timp de o zi. Când serviti, decorati cu pãtrunjel tocat. |
Ora este GMT +2. Ora este acum 22:26:57. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.