forum.slabute.ro

forum.slabute.ro (http://forum.slabute.ro/)
-   Retete Montignac Faza I - Mancaruri cu peste, Moluste si Crustacee (http://forum.slabute.ro/retete-montignac-faza-i-mancaruri-peste-moluste-crustacee/)
-   -   Ton in aspic (http://forum.slabute.ro/retete-montignac-faza-i-mancaruri-peste-moluste-crustacee/ton-aspic-5920.html)

TinAlexa 08 aug 2010 17:21:17

Ton in aspic
 
Michel Montignac - Recettes et menus Montignac ou la gastronomie nutritionnelle

Ton în aspic

Pentru 6persoane
l'irttfltire: 15 min. Hm uc: 6 h

Ingrediente:
600 g ton natur (la cutie)
2 pungute cu praf de aspic
6-8 foi de dafin
l legãturã de pãtrunjel
l legãturã de ceapã verde
200 g ciuperci de culturã
brânzã de vaci
l fir de mãrar
ulei de mãsline
sare, piper

Pregãtiti aspicul dupã indicatiile de folosire si turnati putin pe nulul unei forme de savarinã. Puneti foile de dafin deasupra si Bgnti forma la frigider, pentru ca sã se întãreascã aspicul.
Scurgeti tonul si sfãrâmati-1. Puneti-1 în forma de savarinã, i'Dte foile de dafin. Adãugati pãtrunjelul si ceapa verde tocatã, i»oi restul de aspic. Puneti din nou forma la frigider, timp de 6 ore.
îndepãrtati piciorusul plin de pãmânt al ciupercilor. Spalati-jfi puneti-le ulei, suc de lãmâie, sare si piper.
Pregãtiti un sos de bazã din brânzã de vaci, suc de lãmâie, Arar tocat, sare si piper.
Scoateti preparatul - în formã de coroanã - asezati-1 în i j locul ciupercilor si serviti-1 cu sosul.


Ora este GMT +2. Ora este acum 02:56:49.

Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4. Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.


SEO by vBSEO