Re: Paine tip Wasa
Fetelor mi-am cumparat si eu din astea din supermarket si imi plac. As face si eu acasa. Astea acasa ies tot asa tari ca biscuitii?
|
Re: Paine tip Wasa
da, ies tari. poate chir prea tari :)) eu am tinut o in frigider, ca mi a luat o sapt si ceva sa o termin, desi am mancat in fiecare dim cate 4 felii
|
Re: Paine tip Wasa
Citat:
|
Re: Paine tip Wasa
Citat:
|
Re: Paine tip Wasa
Eu mi-am cumparat din comert pesmeti "Burger"asa se numesc,exact ca wasa sunt si la gust si ca forma,continutul este acelasi si cred ca sunt conformi,si ii consum la orice masa ca din cate stiu se asociaza si cu grasimi...:d dar mai astept pareri daca ati incercat sau nu:D
|
Re: Paine tip Wasa
par grozave painicile , dar unde se poate gasi faina integrala ?
|
Re: Paine tip Wasa
par grozav de bune painicile ,dar unde se poate gasi faina integrala ? faina neagra in amestec cu tarata este buna ptr regimul monti ?
|
Re: Paine tip Wasa
Citat:
Singurii pesmeti ce pot fi consumati fara probleme in orice combinatie sunt cei WASA cu 24% fibre, dar din pacate nu se gasesc la noi in tara. Ramane varinata folosirii fainii "Slabesti Mancand" care are IG. mic (deja testata de fetele din grupul fetelor care tinem Monti). Cu ea se pot prepara paine sau produse de patiserie conforme. Citat:
EX: - faina integrala, tarate, ou, lapte - Nu e conform - faina integrala, tarate, albus de ou, lapte degresat (0,1% grasime) - CONFORM. Painea facuta din faina integrala si tarate se poate consuma doar dimineata in asociere cu lactate degresate, gemuri fara zahar, legume si fructe cu IG. mic. |
Re: Paine tip Wasa
Bunaaa :* multumesc ptr explicatii , dar asavea si eu ceva de adaugat daca-mi permiteti , am inteles ca mai exista un tip de reteta de paine Monti care se poate papa cu orice ...evident fara abuz :)))
paine din faina integrala cu peste 50% tarate se poate manca la masa protido-lipidica, deoarece continutul mare in fibre diminueaza indicele glicemic painica asta cu tarate 50% poate fi mancata cu orice pentru ca are IG<35 va rog sa ma corectati daca gresesc |
Re: Paine tip Wasa
Citat:
painea cu tarate cel putin 50% inseamna ca ai o greutate de tarate cantarita cel putin egala cu greutatea fainii folosite. Cantitativ, taratele vor fi mult mai multe pt ca sunt f. usoare. Painea ta, ca sa aiba IG mic, va fi de fapt o amestecatura de tarate cu ceva faina printre. Si nu e buna... nici nu stiu daca iese paine sau bolovan.... Dar se pot adauga tarate de psyllium (care au f. multe fibre), seminte de in, faina integrala de secara, faina de soia, tarate de grau, faina integrala de grau... Toate acestea trebuie sa experiemntezi ca sa vezi ce combinatie e si gustoasa iar cantitatea de fibre se calculeaza. daca are peste 20%, ideal ar fi undeva la 24%... atunci painea ta e buna pt a fi mancata cu orice fel de masa. |
Ora este GMT +2. Ora este acum 15:44:21. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.