Pizza conform cu blat de conopida
Ingrediente
o punga de conopida congelata (de 450 grame ) - 1 ou - in jur de 50 grame de cascaval - sare, piper - salam uscat picant conform, sunca conforma (atentie, cititi etichetele!) - mozzarela - busuioc uscat sau proaspat (pentru cine prefera, se poate si fara Se fierbe conopida, se stoarce bine de apa, dupa care se mixeaza cu oul si cascavalul dat prin razatoare. Compoztia trebuie sa iasa ca un piure gros. Luat o tava, tapetati-o cu hartie de copt, ungeti hartia cu ulei, intindeti cu lingura (cat mai subtire puteti) piureul de conopida si bagati-o la cuptor cel putin pentru 35 minute, pentru ca trebuie sa prinda o culoare aurie de la cascaval. Dupa aceea scoateti tava din cuptor si imbracati blatul cu sosul de rosii (facut in casa ca sa nu aveti surprize), busuiocul (daca nu va place, nu puneti), orice salam picant, sunca (conforme sa fie) si acoperiti cu mozzarela. Se baga din nou la cuptor pana se topeste mozzarela. Pofta buna! Pe blat puteti pune ce amestec doriti;ciuperci ardei.. |
Re: Pizza conform cu blat de conopida
In sfarsit pizza dietetica :) Suna bine, trebuie neaparat s-o incerc
|
Ora este GMT +2. Ora este acum 01:24:14. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.