Salata greceasca
Michel Montignac - Recettes et menus Montignac ou la gastronomie nutritionnelle
Salatã greceascã tntru 4 persoane fgãtire: 15 min Ingrediente: l castravete 4 rosii 1 ceapã albã sau rosie 2 ardei grasi, mici 150 g brânzã feta 24 mãsline negre 1 lingurã pãtrunjel tocat sau câteva frunze de busuioc Vinegretã: 2 linguri ulei de mãsline 2 linguri de otet de vin sare, piper Spãlati rosiile si tãiati-le sferturi. Curãtati castravetele si tãiati-1 udele mijlocii. Acelasi lucru si pentru ceapã. Tãiati coada ardeilor, curãtati-i, scoateti-le semintele si tãiati-i Faceti o vinegretã din ulei de mãsline, otet, sare si piper. A-• "itecati legumele cu vinegretã si puneti -le în farfurii. Serviti salata cu felii de feta, mãsline negre si pãtrunjel tocat. |
Ora este GMT +2. Ora este acum 22:44:30. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.