Supa de midii
Michel Montignac - Recettes et menus Montignac ou la gastronomie nutritionnelle
Supã de midii l'entru 4 persoane Ingrediente: Pregãtire: 20 min. l kg midii l'ierbere: 15 min. 4 linguri de ulei de mãsline l dl de vin alb 100 g de smântânã degresatã l gãlbenus de ou l ceapã mãruntitã 1/2 cãtel de usturoi putin suc de lãmâie o lingurã de pãtrunjel tocat sare, piper, curry Curãtati scoicile si spãlati-le în mai multe ape. Puneti ceapa NA se înãbuse în uleiul de mãsline pânã devine aurie si stingeti cu vinul alb. Adãugati scoicile, pentru ca sã le faceti sã se deschidã si puneti im pahar de apã. Decorticati-le si strecurati sucul. Puneti acest suc la clocotit, adãugati lãmâia, sarea, piperul, pulin curry, pãtrunjelul si usturoiul si lãsati-1 sã fiarbã, la foc mic, 11 mp de 8 minute. Bateti gãlbenusul cu smântânã si adãugati-1 în supã, împreunã cu carnea scoicilor. Serviti supa caldã. |
Ora este GMT +2. Ora este acum 13:04:35. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.