Crema Caramel Montignac
Am facut Crema de fructoza arsa :)
uite cum am procedat: 1 litru de lapte integral 8 oua 1 lamaie rasa 4 linguri de fructoza in compozitie 4 linguri de fructoza pentru caramel am fiert lapticul, l-am lasat sa se raceasca si apoi am amestecat fructoza cu ouale laptele si lamaia rasa. intr-un ibric am pus fructoza cu o lingura de apa - doar sa umezeasca fructoza nu sa fie apa si am pus la fiert pana s-a facut un sirop aramiu Atentie fructoza nu se ingroasa si nici cu se caramelizeaza ca zaharul se face aramiu mai deschis in forme de ceramica groasa am pus siropul si am uns bine, am pus compozitia si apoi si am dat la cuptor 45 min. iata ce a iesit :D Imagini ataşate http://forum.slabute.ro/attachments/...i-img_0146.jpg http://forum.slabute.ro/attachments/...i-img_0150.jpg http://forum.slabute.ro/attachments/...i-img_0149.jpg |
Re: Crema Caramel Montignac
Am uitat sa mut aceasta reteta la Faza II. Ca sa fie pentru faza I laptele integral se inlocuieste cu smantana de gatit dulce.
NU este petnru Faza I |
Ora este GMT +2. Ora este acum 13:48:58. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.