Supa de conopida
1 conopida
3 cartofi 1/2 L de apa sare, piper 3 linguri de margarina(ulei) 2 linguri faina 1 legatura patrunjel Se spala conopida, se taie bucati s se indeparteaza cotoarele groase. Se curata cartofii, se taie si se pun la fiert impreuna cu conopida 20-25 min. Se paseaza zarzavaturile si se adauga sarea si piperul. Se topeste margarina intr-o craticioara, se pune faina si se amesteca continuu pana capata culoare galbuie, se adauga , putin cate putin, 2-3 polonice de supa, appoi se rastoarna in ola cu supa. Dupa ce s-au amestecat bine, se mai da 2-3 clocote si se adauga patrunjelul tocat fin. Pofta buna! |
Ora este GMT +2. Ora este acum 08:51:09. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.