Branzica raw de migdale
Discuta despre Retete Raw in cadrul subiectului Branzica raw de migdale, parte din categoria Comunitatea "Raw"; Branzica raw de migdale
Ingrediente:
1 cana migdale
2 linguri UM(optional)
¼ ardel capia rosu (optional)
1 vf cutit sare ...
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România!
Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor. Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!
03 mar 2012, 11:42:38
|
|
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!
|
Merite:
|
Data înregistrării: 09 dec 2011
Locaţie: Tg. Mures, Romania
Vârsta: 47
Dieta: Montignac, o combinatie personalizata pt vegetariene :)
Date: 173cm, 92kg
Mesaje: 687
Aprecieri acordate: 382
Am fost apreciat(a) de 350 ori in 182 mesaje
|
|
Branzica raw de migdale
Branzica raw de migdale
Ingrediente:
1 cana migdale
2 linguri UM(optional)
¼ ardel capia rosu (optional)
1 vf cutit sare de mare
1 l-ta busuioc si oregano (optional)
Apa de izvor
Preparare:
Migdalele se pun la hidratat cu 2 cani apa de izvor, timp de 24 – 48 ore, si se schimba apa din 12 in 12 ore, eu le-am pus seara la inmuiat, dimineata am schimbat apa, iar seara am facut branzica.
Dupa ce migdalele s-au hidratat optional se pot dezpielita, munca migaloasa ce mai J asta in care vrei o branzica alba alba, dar poti sa le lasi si asa, apoi se pun in blender cu 2 cani apa de izvor si un praf de sare si se blenduiesc 4-5 min pana capata o consistenta cremoasa, daca e prea groasa si nu duce blenderul se poate adauga apa.
Se goleste blenderul intr-un tifon mai gros, se apasa putin de tot cat sa iasa din surplusul de laptic(se poate bea laptele acesta, va fi un lapte de migdale ceva mai gros), apoi se pune la scurs pana a doua zi dimineata. Eu am pus tifonul intr-o sita pe care am asezat-o pe un vas sa se poata scurge branza, iar pe tifon am pus o greutate sa stea presat pana dim
Dimineata, adica dupa minim 12 ore, chiar si 14, se ia tifonul si se toarna compozitia intr-un bol, voila J avem branzica J
Branzica poate ramane asa, natur, sau pt savoare se adauga ingredientele de mai sus, sau oricare altele dupa preferinta si se amesteca pana la omogenizare, iese o crema de branza absolut delicioasa, si are consistenta unei branze Almete, dar muuulttt mai sanatoasa si gustoasa. Pt savoare maxima se serveste pe felii de rosii, ardei capia rosii sau castravete, painea ii fura putin din savoare.
Pofta mare !!!
|
15 mar 2012, 11:11:09
|
|
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!
|
Merite:
|
Data înregistrării: 02 mar 2009
Locaţie: mures, Romania
Date: 170cm, 93kg
Mesaje: 610
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 11 ori in 9 mesaje
|
|
Re: Branzica raw de migdale
Citat:
Anterior postat de Pasy
Branzica raw de migdale
Ingrediente:
1 cana migdale
2 linguri UM(optional)
¼ ardel capia rosu (optional)
1 vf cutit sare de mare
1 l-ta busuioc si oregano (optional)
Apa de izvor
Preparare:
Migdalele se pun la hidratat cu 2 cani apa de izvor, timp de 24 – 48 ore, si se schimba apa din 12 in 12 ore, eu le-am pus seara la inmuiat, dimineata am schimbat apa, iar seara am facut branzica.
Dupa ce migdalele s-au hidratat optional se pot dezpielita, munca migaloasa ce mai J asta in care vrei o branzica alba alba, dar poti sa le lasi si asa, apoi se pun in blender cu 2 cani apa de izvor si un praf de sare si se blenduiesc 4-5 min pana capata o consistenta cremoasa, daca e prea groasa si nu duce blenderul se poate adauga apa.
Se goleste blenderul intr-un tifon mai gros, se apasa putin de tot cat sa iasa din surplusul de laptic(se poate bea laptele acesta, va fi un lapte de migdale ceva mai gros), apoi se pune la scurs pana a doua zi dimineata. Eu am pus tifonul intr-o sita pe care am asezat-o pe un vas sa se poata scurge branza, iar pe tifon am pus o greutate sa stea presat pana dim
Dimineata, adica dupa minim 12 ore, chiar si 14, se ia tifonul si se toarna compozitia intr-un bol, voila J avem branzica J
Branzica poate ramane asa, natur, sau pt savoare se adauga ingredientele de mai sus, sau oricare altele dupa preferinta si se amesteca pana la omogenizare, iese o crema de branza absolut delicioasa, si are consistenta unei branze Almete, dar muuulttt mai sanatoasa si gustoasa. Pt savoare maxima se serveste pe felii de rosii, ardei capia rosii sau castravete, painea ii fura putin din savoare.
Pofta mare !!!
|
super buna aceasta branza de migdale
__________________
Jurnal Cora
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...-cora-158.html
"Ce ma surprinde cel mai mult la umanitate? Omul. Isi sacrifica sanatatea pentru a face bani. Apoi isi sacrifica banii pentru a-si recupera sanatatea. Apoi este atat de nerabdator cu gandul la viitor incat nu se bucura de prezent. Rezultatul este ca nu traieste in prezent, dar nici in viitor. Traieste de parca n-ar muri niciodata si apoi moare fara sa fi trait". Dalai Lama
|
16 mar 2012, 11:53:54
|
|
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!
|
Merite:
|
Data înregistrării: 09 dec 2011
Locaţie: Tg. Mures, Romania
Vârsta: 47
Dieta: Montignac, o combinatie personalizata pt vegetariene :)
Date: 173cm, 92kg
Mesaje: 687
Aprecieri acordate: 382
Am fost apreciat(a) de 350 ori in 182 mesaje
|
|
Re: Branzica raw de migdale
Multumesc. Cu adevarat delicioasa si mai ales sanatoasa Pofta mare sa ai
Vad ca suntem din aceasi zona super si felicitari pt ambitie si multele kg cu minus
|
Informatii despre slabit
|
aperitive, branzica, calorii, dieta, faza, migdale, montignac, raw, retete, sanatos, slabit |
Reguli de postare
|
|
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele
|
|
|
|