Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt Resposnabil Calculator nutriţional Susţin Slăbuţe - Widgets si insigne! Slabute Concurs - Sanatate, premii si distractie! Slăbuţe TV - Televiziunea slăbuţelor

STIL&UTIL: Ticker.slabute.ro - Tickere estetice si usor de modificat

Gaseste prietenii din orasul tau! Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin
Cluj Constanta Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt
Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea
Prima Petitie Nationala pentru Dreptul la o Viata Sanatoasa deja a fost semnata de catre 66338 oameni.
In total sunt necesare peste 100.000 de semnaturi. Fii voluntar si participa in campania de strangere de semnaturi, clic aici.
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România! Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor.
Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!
Răspunde
 
Opţiuni subiect
  #1 (permalink)  
Vechi 28 nov 2010, 03:52:13
vadmin's Avatar
(meniuri, evolutie)
Co-Fondator
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 24 ian 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 42
Date: 182cm, 77kg
Mesaje: 1.886
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 31 ori in 8 mesaje
Post STIL&UTIL: Ticker.slabute.ro - Tickere estetice si usor de modificat

De acum veti putea beneficia la maxim de tickerele de pe Slabute, pentru ca setarea si modificarea tickerelor va fi mult mai usoara si mai creativa. Am lansat oficial mult asteptatul ticker.slabute.ro!Accesare pagina de modificare ticker
Accesarea paginii de modificare tickere este foarte simpla si se face prin clic pe tickerul de la semnatura. Ca o metoda alternativa, mai puteti accesa aceasta pagina din pagina principala ticker.slabute.ro, prin apasarea butonului Modifica (vedeti imaginea de mai sus, partea de jos, buton marcat cu chenar rosu) sau din orice alta pagina prin clic pe optiunea din meniul principal Modifica tickerele (imaginea sus, prima optiune meniu, marcata cu chenar rosu).

In pagina de modificare tickere se apasa pe butonul Modifica, corespunzator tickerului care se doreste a fi modificat/activat.Modificare ticker
Modificarea fiecarui ticker se poate face in maxim 5 pasi simpli. Toti 5 pasi sunt necesari doar prima data cand se activeaza ticker-ul sau cand se doreste modificarea tuturor parametrilor, dar pot fi modificati si parametrii doar pentru un singur pas (de exemplu schimbarea valorii de la cursor, schimbarea imaginii de fundal, schimbarea imaginii de la cursor, etc.).

Navigarea de la un pas la altul se face prin doua metode:

1. Accesare link-uri din partea de sus a paginii


2. Prin apasarea butoanelor din partea de jos a paginii
  • Pasul precedent - navigare la pasul precedent, fara salvare modificari
  • Salveaza - salvare modificari efectuate la pasul curent
  • Pasul urmator - salvare modificari si trecere la pasul urmator

La fiecare pas, dupa salvare modificari, in partea de sus, sub link-urile pentru fiecare pas, este afisat tickerul cu noile setari efectuate. In continuare se va descrie fiecare pas.

Pasul 1 - Activare/Titlu
La acest pas se activeaza sau dezactiveaza afisarea tickerului (1 sau 2) si se seteaza titlul tickerului (afisat in coltul sus-dreapta ticker).Pentru a salva modificarile se apasa butonul Salveaza. Pentru a salva modificarile si a continua la pasul urmator se apasa butonul Pasul urmator.

Pasul 2 - Imagine fundal
La pasul 2 se alege imaginea pentru fundal ticker. Se face clic pe imagine pentru a fi selectata.

Imaginile pentru fundal sunt afisate pe mai multe pagini, care pot fi vizualizate folosind paginarea din partea de jos a acestui pas (sub imaginile de fundal propuse).Pentru a salva modificarile se apasa butonul Salveaza. Pentru a salva modificarile si a continua la pasul urmator se apasa butonul Pasul urmator.

Pasul 3 - Imagine cursor
La pasul 3 se alege imaginea pentru cursor ticker. Se face clic pe imagine pentru a fi selectata.

Imaginile pentru fundal sunt afisate pe mai multe pagini, care pot fi vizualizate folosind paginarea din partea de jos a acestui pas (sub imaginile de cursor propuse).Pentru a salva modificarile se apasa butonul Salveaza. Pentru a salva modificarile si a continua la pasul urmator se apasa butonul Pasul urmator.

Pasul 4 - Tip ticker
La pasul 4 se alege valoarea pentru cursor ce va fi monitorizata la ticker. Se face clic pe denumirea valorii pentru a fi selectata. La propunerea voastra, s-au adaugat inca 3 valori noi care pot fi setate la profil si monitorizate la ticker: Brat, Gamba si Genunchi.Pentru a continua la pasul urmator se apasa butonul Pasul urmator. Atentie, valoarea selectata la pasul acesta se salveaza la pasul urmator, deoarece trebuie setate si valorile corezpunzatoare (de aceea nu exista butonul Salveaza la acest pas).

Pasul 5 - Setare valori
La pasul 5 se seteaza toate valorile tickerului. Aici puteti seta valoarea initiala, valoarea cursor, valoarea finala, data start si data finis. Campurile sunt pozitionate cat mai sugestiv, ca sa reflecte pozitia lor pe imaginea tickerului.Pentru a seta/modifica data start si data finis s-a implementat un calendar special, care se deschide daca se face clic pe imaginile "calendar mic" (marcate cu chenar verde) de langa campurile de data start si data finish.Pentru a salva modificarile se apasa butonul Salveaza.

Modificare partiala a tickerului
Trebuie de mai mentionat inca o data ca, daca doriti sa modificati doar un anumit aspect/parametru al tickerului (exemplu: imagine fundal, imagine cursor, valoare cursor, valoare initiala, valoare finala, data start, data finis, titlu, etc.), este suficient sa parcugeti doar pasul care modifica acest parametru si sa apasati butonul Salveaza pentru confirmarea modificarii.

Succes!
Răspuns cu citat
  #2 (permalink)  
Vechi 28 nov 2010, 04:21:45
CezaraCezarului's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 15 feb 2010
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 32
Dieta: Bun-simț
Date: 170cm, 69.7kg
Mesaje: 1.720
Aprecieri acordate: 156
Am fost apreciat(a) de 573 ori in 246 mesaje
Implicit Re: STIL&UTIL: Ticker.slabute.ro - Tickere estetice si usor de modificat

Extraordinara noua "gaselnita" tehnica. Felicitari si jos palaria!
__________________

शान्तिः शान्तिः शान्तिः
Don't give up on your dreams, go back to sleep.

CezaraCezarului, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2233 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1716 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1329 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #3 (permalink)  
Vechi 28 nov 2010, 18:35:48
feelix's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 16 oct 2010
Locaţie: Brasov, Romania
Vârsta: 44
Date: 173cm, 67kg
Mesaje: 5.228
Aprecieri acordate: 2.790
Am fost apreciat(a) de 2.518 ori in 916 mesaje
Implicit Re: STIL&UTIL: Ticker.slabute.ro - Tickere estetice si usor de modificat

cum afisez ticker-ul nr 3 cu alte valori ale greutatii mele?
daca activez si ticker-ul nr 2 imi ia aceleasi valori ca la ticker-ul 1
as vrea sa-mi afiseze tot greutatea. se poate Ex: eu am plecat de la 89 ai am ajuns kla 73. apoi alt ticker sa-mi afiseze de la 73 pana la 65.
__________________

feelix, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2129 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1612 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1613 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de feelix; 28 nov 2010 at 18:37:52.
Răspuns cu citat
  #4 (permalink)  
Vechi 28 nov 2010, 19:19:20
vadmin's Avatar
(meniuri, evolutie)
Co-Fondator
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 24 ian 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 42
Date: 182cm, 77kg
Mesaje: 1.886
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 31 ori in 8 mesaje
Post Re: STIL&UTIL: Ticker.slabute.ro - Tickere estetice si usor de modificat

Citat:
Anterior postat de feelix Vezi mesajul
cum afisez ticker-ul nr 3 cu alte valori ale greutatii mele?


In forum exista doar 2 tickere la semnatura, ticker 1 - partea stanga si ticker 2 - partea dreapta.

Citat:
Anterior postat de feelix Vezi mesajul
daca activez si ticker-ul nr 2 imi ia aceleasi valori ca la ticker-ul 1 as vrea sa-mi afiseze tot greutatea. se poate Ex: eu am plecat de la 89 ai am ajuns kla 73. apoi alt ticker sa-mi afiseze de la 73 pana la 65.
Valoarea curenta pentru greutate este luata de la profil si este aceeasi pentru ambele tickere. Aceasta valoare este folosita si in alte calcule penntru tine si nu poate avea valori diferite. Ticker 1 si ticker 2 sunt concepute sa monitorizeze valori diferite de la profil.

Ceea ce doresti poti realiza simplu prin alta metoda (creezi un ticker de tip Alta valoare, unde vei salva starea curenta).

Sa presupunem ca folosesti ticker 1 pentru a monitoriza greutatea. Vom salva "prima etapa" la ticker 2 si ticker 1 va putea continua cu greutatea curenta mai departe incepand de la alta valoare initiala si data start.

1. Activezi/Setezi ticker 2 de tipul Alta valoare
2. Setezi la ticker 2 valoare initiala:89, valoare curenta:73 si valoare finala:73
3. Setezi la ticker 2 data de start:17.10.2010(atat este acum la tine pe ticker) si data finis:data cand ai ajuns la greutatea 73 kg.
4. Setezi pentru ticker 2 titlu ticker ceva sugestiv de tipul: Slabire, etapa 1
5. In momentul acesta ticker 2 a "salvat" prima etapa de slabire
6. La ticker-ul care monitorizezi greutatea acum (ticker 1), trebuie sa schimbi greutatea initiala si data start cu cele de la care pornesti in etapa a doua (73kg).
7. Continui sa monitorizezi/setezi greutatea ta in continuare pentru etapa 2.

Ca o concluzie, la semnatura vei avea ticker 1 (partea stanga), care va monitoriza in continuare greutatea ta pentru etapa 2 si ticker 2 (partea dreapta), care a salvat prima etapa de slabit. Imaginea cursor si de fundal le poti configura pentru fiecare ticker separat (pot fi si aceleasi).
Răspuns cu citat
  #5 (permalink)  
Vechi 28 nov 2010, 19:30:42
Adella's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 18 iun 2009
Locaţie: Bucuresti, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 34
Dieta: Dieta personalizata
Date: 157cm, 57kg
Mesaje: 12.038
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 15 ori in 9 mesaje
Implicit Re: STIL&UTIL: Ticker.slabute.ro - Tickere estetice si usor de modificat

Super frumos Vadmin ,multumim mult
Adella, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1681 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1164 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 390 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #6 (permalink)  
Vechi 28 nov 2010, 20:03:59
feelix's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 16 oct 2010
Locaţie: Brasov, Romania
Vârsta: 44
Date: 173cm, 67kg
Mesaje: 5.228
Aprecieri acordate: 2.790
Am fost apreciat(a) de 2.518 ori in 916 mesaje
Implicit Re: STIL&UTIL: Ticker.slabute.ro - Tickere estetice si usor de modificat

stiu ca nu este ticker 3 , am modificat dupa.
__________________

feelix, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2129 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1612 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1613 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
  #7 (permalink)  
Vechi 28 nov 2010, 20:09:45
feelix's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 16 oct 2010
Locaţie: Brasov, Romania
Vârsta: 44
Date: 173cm, 67kg
Mesaje: 5.228
Aprecieri acordate: 2.790
Am fost apreciat(a) de 2.518 ori in 916 mesaje
Implicit Re: STIL&UTIL: Ticker.slabute.ro - Tickere estetice si usor de modificat

Citat:
Anterior postat de vadmin Vezi mesajul


Valoarea curenta pentru greutate este luata de la profil si este aceeasi pentru ambele tickere. Aceasta valoare este folosita si in alte calcule penntru tine si nu poate avea valori diferite. Ticker 1 si ticker 2 sunt concepute sa monitorizeze valori diferite de la profil.

Ceea ce doresti poti realiza simplu prin alta metoda (creezi un ticker de tip Alta valoare, unde vei salva starea curenta).

Sa presupunem ca folosesti ticker 1 pentru a monitoriza greutatea. Vom salva "prima etapa" la ticker 2 si ticker 1 va putea continua cu greutatea curenta mai departe incepand de la alta valoare initiala si data start.

1. Activezi/Setezi ticker 2 de tipul Alta valoare
2. Setezi la ticker 2 valoare initiala:89, valoare curenta:73 si valoare finala:73
3. Setezi la ticker 2 data de start:17.10.2010(atat este acum la tine pe ticker) si data finis:data cand ai ajuns la greutatea 73 kg.
4. Setezi pentru ticker 2 titlu ticker ceva sugestiv de tipul: Slabire, etapa 1
5. In momentul acesta ticker 2 a "salvat" prima etapa de slabire
6. La ticker-ul care monitorizezi greutatea acum (ticker 1), trebuie sa schimbi greutatea initiala si data start cu cele de la care pornesti in etapa a doua (73kg).
7. Continui sa monitorizezi/setezi greutatea ta in continuare pentru etapa 2.

Ca o concluzie, la semnatura vei avea ticker 1 (partea stanga), care va monitoriza in continuare greutatea ta pentru etapa 2 si ticker 2 (partea dreapta), care a salvat prima etapa de slabit. Imaginea cursor si de fundal le poti configura pentru fiecare ticker separat (pot fi si aceleasi).
multumesc!
__________________

feelix, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2129 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1612 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1613 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de feelix; 28 nov 2010 at 20:14:23.
Răspuns cu citat
  #8 (permalink)  
Vechi 10 dec 2010, 11:38:16
deadcountess's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 07 mai 2010
Locaţie: Trondheim, Norvegia
Vârsta: 43
Dieta: DUKAN +semivegetariana
Date: 163cm, 52.1kg
Mesaje: 4.152
Aprecieri acordate: 755
Am fost apreciat(a) de 584 ori in 420 mesaje
Implicit Re: STIL&UTIL: Ticker.slabute.ro - Tickere estetice si usor de modificat

Vreau sa schimb cursorul dar la mine nu apare "pisica neagra" printre optiuni.
__________________
'
Vrei sa incepi o dieta dar nu stii cum sa alegi? Citeste prima data aceasta clasificare!

http://forum.slabute.ro/diete/tipuri...tml#post912052


"subgrup"
http://forum.slabute.ro/mentinere/gr...etri-9779.html

[/URL]
Răspuns cu citat
  #9 (permalink)  
Vechi 10 dec 2010, 11:52:39
Slabuta's Avatar
(meniuri, evolutie)
Co-Fondator
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 24 ian 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Dieta: incarcatura glicemica, hipocalorica
Date: 167cm, 66.1kg
Mesaje: 23.847
Aprecieri acordate: 12
Am fost apreciat(a) de 187 ori in 114 mesaje
Implicit Re: STIL&UTIL: Ticker.slabute.ro - Tickere estetice si usor de modificat

Citat:
Anterior postat de deadcountess Vezi mesajul
Vreau sa schimb cursorul dar la mine nu apare "pisica neagra" printre optiuni.
Ai cautat-o pe toate paginile?
Ma uit imediat si iti spun pagina.
__________________
MASURATORI 18.06.2012 | 02.07.2012 | 24.07.2012
bust - 89.8 cm | 89.9 cm | 89 cm
brat - 30.8 cm | 30.8 cm | 30 cm
fund - 97 cm | 94.5 cm | 94.5 cm
talie - 71.5 cm | 68.5 cm | 68.5 cm
coapsa - 58.3 cm | 57 cm | 57 cm


Noi nu slabim, noi ne schimbam stilul de viata!

* JURNAL SLABUTA
Jurnalul meu personal, experiente diete, sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.

* SLABUTA.RO
Site-ul meu personal, retete dietetice, noutati Slabute, stiri si sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.

* CALCULATOR NUTRITIONAL
Unealta ideala pentru a intelege, monitoriza si a jurnaliza atat ceea ce mananci cat si activitatile tale fizice

* SLABUTE TV
Televiziunea slabutelor

** Cum sa ma integrez in comunitate, cum sa devin o "Slabuta"?
** Regulamentul comunitatii
Răspuns cu citat
  #10 (permalink)  
Vechi 10 dec 2010, 11:54:46
deadcountess's Avatar
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 07 mai 2010
Locaţie: Trondheim, Norvegia
Vârsta: 43
Dieta: DUKAN +semivegetariana
Date: 163cm, 52.1kg
Mesaje: 4.152
Aprecieri acordate: 755
Am fost apreciat(a) de 584 ori in 420 mesaje
Implicit Re: STIL&UTIL: Ticker.slabute.ro - Tickere estetice si usor de modificat

Mie nu imi apare cu nr de pagini ca in imaginile de mai sus ci in formatul vechi
__________________
'
Vrei sa incepi o dieta dar nu stii cum sa alegi? Citeste prima data aceasta clasificare!

http://forum.slabute.ro/diete/tipuri...tml#post912052


"subgrup"
http://forum.slabute.ro/mentinere/gr...etri-9779.html

[/URL]
Răspuns cu citat
Răspunde

Informatii despre slabit
cursor, data, fundal, modificare, setare, slabute, ticker, valoarea finala, valoarea initiala, valori

Opţiuni subiect

Reguli de postare
BB code este Pornit
emoticoanele sunt Pornit
Codul [IMG] este Pornit
Codul HTML este Oprit
Trackbacks are Oprit
Pingbacks are Oprit
Refbacks are Oprit
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimul mesaj
Accesare slabute.ro de pe telefonul mobil anhelyto Intrebari si raspunsuri legate de functionare 10 10 mai 2015 08:07:39
Retete South Beach faza I Slabuta Dieta South Beach - Retete Faza I 1 22 mar 2011 18:31:23
Calorii.Slabute.Ro - Peste 15000 de calorii si valori nutritionale alimente vadmin Noutati si evenimente 5 21 nov 2010 16:33:29
Calorii.slabute.ro - Peste 10000 de calorii si valori nutritionale alimente vadmin Noutati si evenimente 15 23 sep 2010 17:50:29
Cum ma inregistrez pe Slabute.ro cu mail de Yahoo? vadmin Intrebari si raspunsuri legate de functionare 0 20 mai 2010 14:44:26

Mesaje noi in forum de slabit Slabute.ro
 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Calculator calorii (clic aici)
Poziţionare:
Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Subiecte noi
Subiecte interesante
Ultimele articole