View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 02 apr 2012, 22:38:37
annamary's Avatar
annamary annamary este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 01 apr 2012
Locaţie: Rm.Valcea, Romania
Vârsta: 32
Dieta: hipocalorica
Date: 172cm, 75kg
Mesaje: 6
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnal annamary - O noua viata!!!

Buna slabutelor!
Numele meu este Ana-Maria si am 20 de ani.In 2008 nu stiu din ce cauza am inceput sa mananc enorm de mult,asa ca de la greutatea de 59 de kg ,am ajuns in scurt timp(un an) la 95 de kg. Eram de nerecunoscut.De atunci am incercat sute de regimuri ,care mai mult de 3-4 zile nu ma tineam de ele.Mi-am facut zeci de abonamente la sala si la aerobic,dar degeaba daca dupa antrenament mancam ca pentru o luna intreaga In 2010 am reusit sa slabesc fara sa-mi dau seama,fara prea mult efort 8 kg.De atunci si pana in ianuarie anul acesta am stagnat la 87 de kg.
Incepand cu data de 1 ianuarie 2012 am inceput dieta.Cand spun dieta ma refer la faptul ca am mancat din toate ,dar mult mai putin si am incercat sa includ cat mai multe fructe si legume in alimentatie si cel mai important nu am mai mancat dupa ora 6-7 seara.Am facut si aerobic asa ca in aproximativ 2 luni am ajuns la greutatea de 75 de kg.Acum in luna martie nu am mai slabit pentru ca am mancat normal,ba chiar in unele zile am exagerat cu dulciurile si totusi am stagnat.
De maine vreau sa incep din nou dieta...vreau sa ajung la 65 de kg intr-o perioada de 2 luni.Aerobic sau sala nu mai am posibilitatea de a face,pentru ca acum stau la tara ,dar o sa incerc pe cat posibil sa fac acasa.
Va doresc mult succes voua si mie.Sper sa ne ajutam reciproc.Va pupic.
annamary, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2071 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1554 kcal/zi. Pentru a slăbi 5-6 kg kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 780 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]