View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 17 apr 2012, 01:57:29
cherrydeeg's Avatar
cherrydeeg cherrydeeg este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 05 sep 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 34
Dieta: hipocalorica
Date: 175cm, 65.5kg
Mesaje: 7
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Cool Operatii estetice/Infrumusetare

Buna slabutelor.Pe langa faptul ca trebuie sa ne mentinem silueta,sper eu sa imi fie permis sa deschidem un subiect si despre operatiile estetice(daca nu s-a deschis unul inca)...Ce vreau eu este ca slabute care au facut operatii estetice sa ne ajute cu informatii pe cele care vrem sa recurgem la un astfel de proces,iar noi cele care ne dorim sa ne sfatuim intre noi,poate,de ce nu,sa mergem impreuna(in cazul in care dorintele sunt similare)la un control sau chiar la procedura in sine.
Pe mine ma intereseaza foarte mult operatia de rinoplastie,caci de mica ma simt complexata de aspectul estetic al nasului meu..Deci,fetelor...incepeti voi...
V-am spus:Aici putem sa vorbim despre experiente placute sau neplacute dupa operatie..Doctori,cabinete,clinici poate chiar sa vedem niste poze inainte si dupa etc..
VA PUP SI VA ASTEPT PE AICI
cherrydeeg, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2450 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1933 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1676 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat