04 mar 2009, 17:44:14
|
|
(meniuri, evolutie)
Co-Fondator
|
Merite:
|
Data înregistrării: 24 ian 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: incarcatura glicemica, hipocalorica
Date: 167cm, 66.1kg
Mesaje: 23.847
Aprecieri acordate: 12
Am fost apreciat(a) de 187 ori in 114 mesaje
|
|
Ciorba de perisoare
Ciorba de perisoare (~150-180 kcal/portia)
Aveti nevoie de:
- 300-400 g carne tocata (pui, porc sau vita). Daca faceti carnea tocata in casa luati o bucata de pulpa de porc.
- 2 linguri de orez
- 1 felie de paine
- ceapa, 1 buc
- Punga legume congelate pentru ciorba
- 3 cartofi
- patrunjel
- rosii (4-5 bucati sau o cutie de rosii bulion)
- sare
- piper
Cum se face:
- Se pune o oala cu 2 l de apa la fiert. Se pun legumele congelate, cei 3 cartofi curatati si taiati.
- Perisoarele: Se inmoaie felie de paine, se toaca ceapa marunt, se amesteca cu carnea tocata, 2 linguri de orez, sare, piper si un pic patrunjel
- Cu mainile umede se fac globulete, nu foarte mari, care se arunca in apa clocotita, atunci cand legumele sunt aproape fierte.
- Se mai fierbe 20 minute, se pun rosiile taiate marunt.
- La sfarsit dupa ce se stinge focul, se pune patrunjelul marunt tocat.
Sugestie: serviti ciorba de perisoare cu o lingurita de smantana.
__________________
MASURATORI 18.06.2012 | 02.07.2012 | 24.07.2012
bust - 89.8 cm | 89.9 cm | 89 cm
brat - 30.8 cm | 30.8 cm | 30 cm
fund - 97 cm | 94.5 cm | 94.5 cm
talie - 71.5 cm | 68.5 cm | 68.5 cm
coapsa - 58.3 cm | 57 cm | 57 cm
Noi nu slabim, noi ne schimbam stilul de viata!
* JURNAL SLABUTA
Jurnalul meu personal, experiente diete, sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.
* SLABUTA.RO
Site-ul meu personal, retete dietetice, noutati Slabute, stiri si sfaturi alimentatie, stil de viata sanatos, etc.
* CALCULATOR NUTRITIONAL
Unealta ideala pentru a intelege, monitoriza si a jurnaliza atat ceea ce mananci cat si activitatile tale fizice
* SLABUTE TV
Televiziunea slabutelor
** Cum sa ma integrez in comunitate, cum sa devin o "Slabuta"?
** Regulamentul comunitatii
|