View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 09 mai 2012, 20:18:23
ancutaiulia's Avatar
ancutaiulia ancutaiulia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 mai 2012
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 27
Dieta: dulciuri cat mai putine si grija la ce mananc
Date: 172cm, 99kg
Mesaje: 14
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Talking Jurnalul meu... Ancuta (ancutaiulia)

Buna seara fetelor! Dupa cum vedeti sunt noua pe aici,dar nu noua intr-ale slabitului. Problema mea este doar ca de obicei imi lipseste sprijinul psihic si "pisalogeala" si oarecum rusinea care m-ar face sa ma tin in totalitate de planuri...
De mancat nu mananc nici mult,nici nesanatos,mai ales ca familia practic e una largita,fiindca bunicii dinspre mama stau cu noi si bunica gateste mancare "ca la mama acasa",dar nu exagerat de grasa(problemele lor cu colesterolul).In general, nu am slabiciuni culinare in afara de dulciuri,care de obicei sunt biscuiti simpli sau napolitane, si ma satur dupa 1-2. Dau "iama" in dulciuri doar cand bunica face clatite,adica fooooooarte rar. Imi plac fructele si legumele,mai ales crude sau cat mai putin preparate. Nu mananc grasime decat provenita din unt,lapte etc. si prajeli destul de rar(cartofi prajiti nu am mai pus in gura de vreo 2 ani), mancarea fast-food nu ma prea satisface,mai ales ca aici nu exista nimic pe care sa fii sigur ca e preparat in conditii igienice,deci mananc doar cand merg la mall la Timisoara, si atunci impart cu mama sau imi cumpar ceva sanatos.
Sportul nu prea e punctul meu forte,fiindca nu imi place sa fiu singura sau sa practic activitati gen bicicleta statica,orice presupune predispozitie la plictiseala. La sala nu merg din motive de proasta dotare si putina rusine,dar de obicei merg mult pe jos, fac tae-bo si exercitii usoare gen abdomene.
Ce-mi doresc?Nu vreau sa fiu piele si os,fiindca am o conformatie foarte ciudata si nici acum nu se vad kg pe mine: nu am burtica,nici fundul mare in raport cu corpul,grasimea e in general pe solduri. Vreau doar sa fiu mai tonifiata si mai supla de botezul finutului meu,care se va naste peste 5 luni: adica la anul pe vremea asta sa pot sa imi iau rochite scurte sau mulate fara sa imi pocneasca peste solduri. Ce ziceti,se poate?
ancutaiulia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2744 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2227 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1711 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]