View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 02 mar 2010, 21:57:42
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Imi e pofta de otet

Cam de vreo luna jumate imi e pofta de otet.Salivez doar cand ii aud numele.As manca orice cu otet.As bea direct din sticla daca as putea.
Problema e ca,de multe ori am observat ca pottele mele sunt in stransa legatura cu ce are nevoie corpul meu.De exemplu,mie nu imi plac portocalele,dar cand sunt racita mananc cu tonele.Cand nu mancam carne mai mult timp inainte,si apoi deodata visam la friptane de porc.Si atunci ma uitam in meniurile mele si observam ca am sub 20 de grame de proteina zilnic in ultimul timp.Sau vara,cand nu simt nevoia sa mananc alt fruct decat ce e rosu,cirese sau capsuni sau fragi.Nu pot manca mere,sau banane.Si aceeasi chestie o am cu strugurii toamna.
Dar acum ma intreb...ca intre celelalte gasesc e explicatie logica,ce vrea corpul meu?Ca otetul sigur nu il ajuta la ceva.Ce se ascunde in spatele poftei de otet?
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat