View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 05 iun 2012, 21:56:59
gabitza887's Avatar
gabitza887 gabitza887 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 06 apr 2012
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Date: 159cm, 57.5kg
Mesaje: 4
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnal gabitza887

Buna slabutelor !
Am si eu o intrebare la voi si sper macar un mic sfat sa primesc
Acum 8 luni am renuntat la fumat si m-am ingrasat 6 kg.. Am 1.60cm si aveam la momentul respectiv 60kg. De 2 luni , m-am apucat de un regim de viata mai sanatos si de ceva sport. As vrea sa va descriu cum decurge o zi dpdv alimentar de cele mai multe ori.
. Poate gresesc undeva pentru ca in 2 luni am reusit sa slabesc 2.5 kg ceea ce mie personal mi se pare cam putin pentru ca am facut schimbari destul de maricele in stilul meu de viata. Asadar, dimineata mananc ori cereale integrale cu lapte ori 2 felii de paine integrala bagata la prajitor peste care pun 2 felii de rosii sau castraveti. Asta pe la 9. La 12 mai mananc un iaurt Activia. Pe la 3 imi fac o salata de fructe din 3 fructe( banana, kiwi, portocala, capsune, mar, piersica..) Apoi la 7 intru la sala, la taebo ( in prima luna am fost de 2 ori pe sapt, acum ma duc de 3 ori pe sapt ). La 8 ajung acasa si mai mananc fripturica de vita ( sau porc catodata, stiu ca nu e buna..) sau peste sau piept de pui. Si mai mananc pe la 10 ceva cand ma mai uit la un film ca nu pot sa ma abtin ( ori o grefa, ori un morcov si catodata- o data la 2 sapt sa zic, seminte, care imi plac foarte mult)... Cam asa se desfasoara majoritatea zilelor mele. Eu zic ca totusi nu fac cine stie ce greseil..
Inca nu mi-am pierdut speranta.. am fost destul de dezamagita ca in prima luna am slabit 1 kg ( cand eu citisem ca dai jos 600gr pe saptamana..) Dar am zis ca e la inceput, ca poate nu am asa de multe kg de pierdut si slabesc mai greu..
Gresesc undeva? E ok 2.5 kg in 2 luni? Cea mai mare problema a mea este sa mananc putin. Pentru ca, cel mai probabil, ajunsesem cam dependenta de mancare, si probabil inca sunt, nu ma pot ridica de la masa daca nu mananc tot din farfurie sau daca nu imi simt eu stomacul plin, ceea ce e mai mult decat a fi satul..
Astept cu nerabdare raspunsul vostru, slabutelor.
Inca o intrebare, mi-as face abonament la fitness luna asta, sa fac mai mult banda si bicicleta. Care o fi mai eficient? Tae-bo sau banda/ bicicleta?
gabitza887, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1482 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 965 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]