View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 10 iun 2012, 00:24:17
cris85's Avatar
cris85 cris85 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 06 mai 2012
Locaţie: Budapesta/Cluj-Napoca, Ungaria
Vârsta: 38
Dieta: Hipocalorica
Date: 173cm, 63.2kg
Mesaje: 222
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 9 ori in 8 mesaje
Implicit Jurnal Crisssy - ambitie, disciplina si muuulta rabdare

Salut fetelor,

Ma numesc Cristina si am aproape 27 de ani. Azi e ziua decisiva in care m-am hotarat si eu (in sfarsit ) sa imi fac un jurnal propriu desi va lecturez cu drag de ceva timp Istoria mea cu kilogramele in plus nu este foarte lunga si a inceput acum 4 ani.

In facultate eram destul de slabuta si in ciuda mancatului uneori haotic (specific sesiunilor ) reuseam intotdeauna sa ma mentin la o greutate de 60-63 de kg la inaltimea de 1.73. Acum 4 ani insa s-a produs o schimbare destul de majora in viata mea, am fost admisa la doctorat si din ziua aceea viata mea s-a cam dat peste cap. Multa munca, nopti nedormite, ziua ore cu studentii, noaptea scris teza. Am facut totul din muuulta pasiune si uitam ca nu mai am timp de mine. Am retrait practic studentia de 10 ori Kilogramele s-au acumulat treptat si persoana mea era pe ultimul loc...cam 16-17 kg in 3 ani. Eram destul de constienta de acest lucru, dar dupa 10-14 ore de lucru pe zi eram fericita daca mancam orice aveam in frigider ...Asa am ajuns la fabuloasa greutate de 79 de kg cand am terminat doc-ul, anul trecut in octombrie. Eram ca un zombie sub forma umana (Ca o paranteza aici, 1 luna dupa fericitul eveniment am dormit incontinuu (cam 14 ore pe zi) si ma jucam world of warcraft sa imi eliberez creierul de toate )

In februarie anul acesta insa avea sa se produca al doilea eveniment major din viata mea. M-am logodit! Si din ziua aceea am inceput sa realizez treptat ca trebuie sa recurg la o viata sanatoasa, sa mananc disciplinat, sa fac sport pentru ca dupa nunta ne dorim mult un bebe . Asa ca in aprilie, dupa Pasti, m-am apucat cu forte proaspete de dieta.

Dieta e prea generic spus deoarece am eliminat doar painea, dulciurile si chestiile acidulate din meniul meu. Personal sunt adepta dietelor in care mananci variat intr-o zi si ai grija cum sa combini alimentele. Nu as putea trai fara mancare gatita intr-o zi, deci acesta e al doilea principiu pe care il urmez. La acestea se adauga sala pe care o practic de 2-3 ori pe sapt si am realizat ca sportul e intr-adevar foarte important. Pana in prezent am reusit sa slabesc 8 kg in 2 luni iar cu ajutorul vostru si al acestui site am gasit taria si ambitia de a continua sa imi ating telul.

Va pup pe toate si va astept pe la mine

Cu drag,
Cristina.
cris85, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1877 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1360 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1103 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de cris85; 10 iun 2012 at 00:28:10.