View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 12 iun 2012, 19:07:09
monica6's Avatar
monica6 monica6 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 30 apr 2012
Locaţie: Cambridge, Anglia
Vârsta: 36
Date: 164cm, 66.8kg
Mesaje: 30
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnal monica6 - 15 kg in 6 luni, hope it will work

Buna tuturor,

nu stiu ce sa scriu, mai mult decat : VREAU SA SLABESC

in ultimul an de facultate am reusit sa ma ingras in jur de 10 kg.
am venit in UK dupa ce am terminat facultatea, plina de speranta. Inceput nou, excitement, mancarea mamei de acasa...peste mari si tari, parcuri unde poti sa alergi, ciclat in loc de autobuz. Slabitul parea floare la ureche, si totusi am ramas parca "setata" la 63-64 de kg. Mai mult, cand am ajuns la stadiul de dizertatie (am venit in uk pt un masterat) am reusit sa ajung la peste 70 de kg (secretul rezultatelor bune cand studiezi TREBUIE sa fie ciocolata)

Sunt aici de mai bine de un an. Am avut abonament la sala, sunt foarte activa...dar cu mancatul disciplinat mereu am probleme. Sunt PLINE supermarketurile de mancaruri preparate si congelate, foarte gustoase si foarte facile. Pe langa asta, am o mare slabiciune pentru produsele de patiserie de aici, brioooose. Dar m-am hotarat sa termin cu obiceiurile astea proaste.

De o saptmana tin dieta South Beach. Am mai tinut-o in trecut, cand aveam de slabit cateva kg sau dupa o perioada in care din cauza stresului (sesiuni..) mancasem in preponderenta dulciuri. Pentru o persoana ca mine, with a great sweet tooth, dieta South Beach mi se pare o alegere foarte potrivita, deoarece pune in frau pofta de carbohidrati. Urmeaza sa ma cantaresc diseara si sper sa imi updatez tickerul din nou.

Vreau sa urez succes tutuor de pe forum si sper sa intru in contact cu cat mai multe din voi!
monica6, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2100 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1583 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]