View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 25 iun 2012, 10:33:43
cristinax's Avatar
cristinax cristinax este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 02 mai 2011
Locaţie: cluj, Romania
Vârsta: 33
Dieta: stil de viata sanatos
Date: 155cm, 46kg
Mesaje: 12
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnal Cristina-schimbare

Buna ziua slabutelor va astept la mine in jurnal si am sa va povestesc ceva despre mine sa va faceti o parere si sa ma ajutati cu sfaturi despre ce ar trebui sa fac mai departe.
Sunt Cristina, am o inaltime de 155 si 47 de kg (mai nou) am slabit 2 cam de o luna si ceva. Ma gandesc ca mai am aproape 2 luni pana la nunta mea si pana atunci vreau sa arat bine asta inseamna ca ar trebui sa mai slabesc pana la 44.
Nu sunt grasa dar am unele parti ale corpului care nu arata bine(fundul si picioarele). Am ales sa tin un jurnal pentru ca am intrat de mult pe slabute si am citit multe lucruri interesante si ma tineam de treaba doar o luna 2 dupa care ma plictiseam si reveneam la vechile obiceiuri.Vreau sa comunic cu voi si sa primesc sfaturi si incurajari.
cristinax, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 1907 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1390 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1391 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]