Ciorbita "Adunare Generala"
un morcov mare
un pastranac
doua cepe maricele
o conopida micuta
un bol dovlecel cubulete
un ardei rosu
un ardei galben
un castravecior
un bol vinete taiate cubulete
cateva pastai de fasole verde
ulei de masline
suc de rosii
condimente dupa gust ( eu folosesc leustean intotdeauna)
In putin ulei de masline calesc morcovul ras pe razatoarea mare pentru culoare si ardeii taiati cubulete, apoi adaug pastranacul cubulete,ceapa taiata pe jum.Cand ceapa e moale adaug fasolea, conopida si vinetele. Cand estimez eu ca e aproape gata adaug dovleceii si castraveciorul, mai las cateva clocote pun sucul de rosii,leusteanul si gata ciorbita. Nu uitati sa adaugati sare din momentul in care incepe sa fiarba ciorbita.
__________________
“Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie.” Jimmy Dean
|