Subiect: Jurnal Denisa :)
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 04 iul 2012, 14:50:07
PopDenisa's Avatar
PopDenisa PopDenisa este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 12 mai 2012
Locaţie: Cluj Napoca, Romania
Vârsta: 28
Date: 170cm, 60kg
Mesaje: 2
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnal Denisa :)

Buna fetelor! Ma numesc Denisa si sunt din Cluj Napoca. Sunt fooarte noua pe acest site (aprox. 3 zile de cand intru zilnic pe el) si imi place la nebunie!

Am 16 ani, 1.70 m si 59,5 kg Cu sfaturile/sustinerea voastra si cu ajutorul acestui site vreau sa invat cat mai multe informatii noi despre o alimentatie sanatoasa si despre importanta sportului si vreau sa slabesc aprox. 5 kg & sa imi tonifiez foarte bine corpul.

De 3 zile am renuntat la prajeli, dulciuri si muulte alte alimente nesanatoase. Am umplut frigiderul cu legume, fructe, oua, lapte, somon si multe alte bunatati.
Nu pot zice ca aveam o alimentatie foarte proasta...mancam foarte junk food, dar in schimb mancam muult la fiecare masa, mancam multe produse de patiserie si ciocolata

Nu m-am atins de nici un suc (decat de cele facute in casa) de 1 an si 7 luni si sunt foooarte mandra de mine pentru asta !

In ceea ce priveste sportul, fac Zumba (20 minutes express si Cardio Party), abdomene, cateva exercitii pentru picioare si sar coarda. Vreau sa incep sa merg la bazin si sa alerg seara .

Dimineata cand ma trezesc iau un 2 pastile de Detoxifiere si regenerare si de 2-3 ori pe zi inainte sa mananc iau si pastile de slabit ****
Mananc micul dejun pe la ora 10, la ora 12 prima gustare, la ora 14 pranzul, la ora 16 a doua gustare iar la ora 18 mai ciugulesc inca ceva + beau mai mult de 2 litri de apa pe zi.

Cam asta a fost tot pentru inceput... eu sper sa ne intelegem bine, sa ne sustinem/sfatuim si sa legam prietenii de lunga durata

PS: Dati-mi va rog idei de mic dejun & pranz & cina sanatoase!


PopDenisa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1636 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1119 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Regulament; 04 iul 2012 at 15:28:59. Motiv: Incalcare regulament: In comunitatea Slabute.ro nu se permite promovarea metodelor nesanatoase (pastile de slabit)